Tihi... me <3 Stephen Lynch

Inser att jag kanske kan tyckas ha lite rå humor. Men jag bara älskar Stephen Lynch, är väldigt förtjust i humor som är ironisk och sarkastisk. Me <3 Stephen Lynch, helt enkelt...


Här kommer lite exempel på vad jag skrattar till;


"Cause dad likes rubbing agains little boys on the bus..."
hihihihi




"Now he thinks hes a piece of bread..."
hahahahahaha


Man måste också bara älska hans minnspel, he is awsome, clearly!


Höll ju på att glömma denna;
(kan jag ju inte göra)


Minns ni denna? - dagens låt

Hehe, det var längesen jag hörde denna, blev lite överraskad att jag kunde texten utantill... men den är cool.


Tror jag måste köpe de där warp sk8 skorna trotts allt, i feel inspierd. Har ju trotts allt slängt mina gamla sk8 skor nu... ;)    - Håller jag på att bli en shopoholic tro? :P




Äsch... jag slår till med en till gamal Pink goding..

Redan fredag!

Är det bara jag som tycker att veckorna går oerhört fort? Tycker det hinner bara bli måndag sen så är fredagen här igen. Både på gott och ont såklart.

Nästa vecka är det dags för VFT (praktik), var mer nervös innan i veckan... nu tänker jag inte på det så där jätte mycket, men det kommer nog på söndag kväll. Fast nu blev jag lite nervös bara för att jag började tänka på det... Hm, ska nog låta bli att tänka på det tills på söndag kväll helt enkelt ;)

En positiv sak med nästa vecka är ju annars att jag antagligen får mina 2 nya klockor som jag klickat hem. Jag kunde nämligen inte bestämma mig för vilken jag tyckte bäst om, och jag älskar klockor, så det fick helt enkelt bli båda två *ler stort*. Hoppas jag de är lika fina på riktigt som här:

image79                      image80

yummy.

Ikväll har jag lagat min gamla älsklingsrätt tonfisklåda som pappa brukade göra när jag bodde hemma - jag blev lika överlycklig varje gång, och åt mig lika super mätt varje gång med :P

Nu har jag alltså för första gången prövat göra den själv. Resultatet blev såååå smaskigt! Nu kommer jag verkligen ihåg varför jag älskade det. Kommer jag göra fler gånger. Jag åt mig inte lika onödigt mätt som jag gjorde när jag var yngre så det blev över som jag kan ha med mig till skolan imorgon :D


image78
Nu ikväll ska jag se vad Idolerna har att sjunga för mig. Hoppas att Knut åker ut ikväll, annars blir jag både besviken och rädd... Hoppas verkligen svenska folket har bättre smak än sådär! Han är så creepy...

Till Idol har jag tänkt smaska i mig lite fruktsallad. Har varit super sugen på det ett bra tag så jag handlade lite frukt idag. Blir äpple, mango, banan och färsk ananas. Yummy!!
Kom precis på att det kommer bli en väldigt gul fruktsallad, tihi.


Ångrar...

att jag inte åkte och såg Pink när hon var i Sverige! Fan, fan fan... och hon verkar vara skit grym live. Sjunger super bra live med! Denna videon är ju ihop klistarad, så låten är som på cd:n. Men jag såg halva konserten när de visade den på svt... Skit, varför kunde inte syrran spottat ur sig att hon med ville se henne innan? Buhuu... hoppas hon kommer hit igen nästa år.

Dagens låt är iaf Leave me alone - Pink:



Eftermiddagen gången...

Har inte gjort hälften av vad jag tänkte göra idag... Men jag har haft det trevligt och mysigt iaf...

Var nere i stan och skulle se om de fått in stövlarna jag kärat ner mig i än... De hade de inte :(
Men jag köpte iaf 2 bh:ar för ynka 199 spänn för båda, sen hittade jag ett par snygga svarta jeans på Vero moda som också fick följa med hem (köpte dem i min gamla storlek! jippie! på väg åt rätt håll *lycklig*). Dessutom köpte jag ett par örhänge på gyldfynd, stora ringar i silver, såg att mina gamla jag köpt på H&M blivit missfärgade, inte så konstigt med tanke på att de inte är riktigt silver så nu köpte jag ett par i riktigt silver istället :)
Alltså; jeans, örhänge, 2 bh:ar - strax under 700 spänn, im happy and pleased :)

Hoppas bara att de får in mina stövlar snart!!

Varför kunde jag inte vara en morgonpigg människa?

Hrm... är lite små sne på mig själv. Är ledig idag och hade så många planer för idag. Men de sprack mer eller ja helt och hållet eftersom jag inte kan få min rumpa ur sängen när jag bordde!
Visst, jag har läst att det här med att vara morgon eller natt människa är genetiskt, och att det inte går att ändra på - dvs. du kan inte bli morgon människa om du är natt, men du kan lära dig och tvinga dig att gå upp.
Vilket jag inte är alls bra på... Hur jäkla svårt ska det vara att gå upp klockan 9 en dag man är ledig? arrgh...
För mig är det iaf jävligt svårt, om man inte har nåt man måste gå upp till.

Jag lyckades masa mig upp ur sängen 11! ELVA!!! Shit pommesfrites... Måste ändra på detta. Visst jag kan skylla på att jag är kraslig, att jag behöver sömn. Men, det är nog bara en dum bortförklaring egentligen.

Jaha, då är det väl bara att ta eftermiddagen med storm då. Känns som jag har massor att göra nu bara. Så trött man kan bli på sig själv ibland.

Bye my sweetys, bye

Kom hem redan lite efter tolv idag... Skulle läsa lite ansvar och sekretess hade jag tänkt. Men det fick förbli en tanke för helt plötsligt började jag röja och grejja i klädkamaren istället.
Blev faktiskt riktigt snyggt och fint på min sida, välorganiserat och allt. Nu hoppas jag att älsklingen tar efter och fixar på sin sida med, för det behövs :P

Slängde mina gamla stövlar som jag använde typ alltid under tiden jag träffade C. Men de har mest stått där i typ 3 år nu... prövade dem, insåg att jag inte kommer använda dem igen så jag hämtade en kass och kastade dem! Stort steg för mig. Sen... Usch ja. Tittade jag på mina älskade svarta stövlar... De är så fina! Eller har varit iallafall. Men pucko som jag är så har jag inte klackat om dem... och nu finns det ingen återvändo. Plus att de har blivit skitiga som fan efter de sista utgångarna... de är ju i mocka så de e inte så lätt att tvätta bort det, om man som mig är lat och inte gör det direkt.
- Så jag tog helt enkelt, efter mycket övervägande och kastade även mina älsklingar i kassen... :(  Sen hittade jag mina Vision sk-8 skor, de hade blivit missfärgade på 2 ställen. De har jag använt flittigt så jag ansåg att de hade gjort sitt och fick möta de andra två i kassen... Sen kastade jag 2 vita väskor, en som var sönder och en annan som var väldigt sliten så jag kommer ändå inte använda den igen.
Starkt av mig! Jag brukar ha super svårt för att slänga saker. Men jag sörjer dock mina fina stövlar... Men jag får helt enkelt lära mig av detta och se till att klacka om i tid!

Så var det höst

Känner mig grundlurad... Igår var det värsta våren och idag bara öser regnet ner, det är kallt och blåsigt. Inte alls shysst att först ge oss super underbart väder och sen bara vända...
Men inte så mycket man kan göra åt saken, tyvärr.

Idag har jag fått reda på var jag ska ha min VFT (verksamhets förlagd tid = praktik) nästa vecka. Känns anningen pirrigt, men jag hoppas och tror att det ska bli bra. Så länge man får en shysst handledare så ska det bli riktigt kul. Ja, det är ju klart trevligt om barnen är snälla med ;)


Trötter

image77Jag har kommit fram till att det inte är världens bästa idé att ta sig ut på en timmes lång powerwalk när man redan är trött. Fasen vad sliten jag kände mig när jag kom hem. Ville bara duscha, äta och hoppa ner i sängen - gärna allt sammans på en och samma gång.
Älsklingen var söt och lagade mat till mig medans jag tog en lång varm dusch. När jag kom ur den stod en tallrik med corn-snitchel, fullkorns makaroner, gurka och tomat och väntade på mig. Jag lade till några oliver (har blivit tokig i det) sen var det bara att hugga in. *Mums*

Sen har jag mest tittat på TV och känt mig super trött.
Sitter just nu och envist sörplar i mig te, med förhoppningar att jag ska vakna till lite. En normal människa hade väl gått och lagt sig, men sen har väl jag aldrig blivit anklagad för att vara normal? Haha.
Ska vara uppe ett tag till iallafall. Fast jag känner mig som isbjörnen på bilden.

Tittat på Idol, tyckte väl det var si sådär... Inte så bra som juryn verkade tycka iallafall. Daniel, Andreas och Sam var väldigt bra. De andra... nja. Sen förstår jag inte hur kocken Knut har lyckats stanna kvar?! Gillar inte han alls, varkens hans sång eller hans uppblåsta person. Visst att Sam verkar vara självgod men han sjunger iallafall underbart...

Vår känsla

Det är helt underbart väder idag! Solen skinner och det är lagom varmt att gå utan jacka. Känner mig så fri då, plus att jag blir glad som en liten solstråle. Underbart.

Ska snart ut och gå min timmes promenix. Var duktigt och gick igår med. Idag är det ju bara så underbart ute att jag knappt kan bärga mig tills jag får gå min runda med min rosa mp3-spelare.
Tror det är jätte mysigt borta vid mossen som jag brukar gå runt nu. Kanske svan paret simmar där i solen. Om inte svanar flygger söderut? Men det gör de väl inte? Eller? Jag har faktiskt ingen anning...

Det är bra att det är sol och fint väder, för då får jag lite energi. Var sååå seeeegt att komma ur sängen i morse! Ville verkligen inte. Znoosade typ en timme innan jag gick upp. Jag skulle egentligen gå upp och ha massa tid på mig... istället blev det typ 25 min :P. Motivationen att jag överhuvudtaget gick upp ur sängen var att jag lovade mig själv att "jag skulle få sova middag när jag kom hem från skolan"... Haha.
Men det blir inget med det. Då kommer jag inte kunna somna inatt! Och det är för sent för middagslur nu ändå :P

Men nu ska jag byta om till trännings klädder och ge mig iväg...

Då var lördagen snart slut...

Här sitter jag, i ljusblå pyjamas med hjärtan på och lyssnar på Fall out boy... Kan tyckas annorlunda, men det är ren fakta.
Du kanske undrar varför jag berättar detta? Ett ärligt svar är att jag faktiskt inte har en anning.

Jag är lite lagom sur över min förbaskade förkylning och halsont... Vill vara frisk! Hade velat vara kry och pigg så jag hade kunnat gå ut ikväll. Har inte haft nåt planerat så det är ju bra förvisso. Men samtidigt hade jag lite grann hoppats på att få ett sms eller telesamtal som hade velat kidnappa iväg mig. Men det har varit ganska skönt att bara ta det lungt och softa. Vila kroppen osv... Men...
Äsch, jag får se till att dansa dubbelt nästa helg :D

Kom just på att klockan snart är halv 12! Shit var tog denna lördagen vägen? Den försvann fort iallafall...

Nej nu ska jag fortsätta digga till Fall out boy i min ljusblåa pyjamas.

Känn pulsen, känn takten

Lite party musik inför ikväll?
Här kommer några riktigt grymma låtar som får mig att vilja shakea och aldrig sluta!
Jag måste fan snart åka utomlands och festa och shakea järnet igen! *längtar tillbaka* För här i långa landet falukorv har de inte alls de utbudet av party... :(
(Ska bara se till att bli av med min jäkla förkylning och halsont först).

Chenelle - I Fell In Love With The DJ
 
Efter att hört den några gånger på radion kan jag inte annat än att gilla den skarpt. (Kanske åka till Jamica?)

Rihanna - Lemme get that

Jag har kärat ner mig i Rihannas nya album... Denna låten är wounderbar! Kom igen katten, det svänger ju ;)

Daddy Yankee ft. Fergie - El Impacto Remix
 
Denna är sååå underbar! Går verkligen igång av sån här musik.


Om du inte har börjat dansa än... nä, då kommer du nog inte göra det ikväll heller... haha ;)

"Shopping" runda

Idag hade jag tänkt skämma bort mig ordentligt. Köpa nya jätte snygga knähöga stövlar som jag hittat på wedins hemsida. Har velat ha ritigt höga stövlar jääätte länge nu, och nu såg jag dessa och föll pladask. Hade även tänkt shoppa en höst jacka och lite annat smått och gott som jag tänkte att jag skulle hitta.

Men så blev det inte... Stövlarna hade inte kommit in än *gråta*. Men de skulle troligen komma in snart. Expediten var verkligen jätte snäll och hjälpsam, lät mig komma bakom där bara personalen får vara så jag kunde visa på deras dator vilka det var och sen ringde hon och hörde sig för och allt. Sånt gillas! När de verkligen vill hjälpa till :)

Sen så sprang jag och letade efter en jacka/kappa istället. När jag till slut hittade 2 fina så fick jag slänga av mig den första innan jag knappt hade fått den på mig efter som den kliade som satan, klarar inte av att ha kläder med ull i. Den andra fick jag inte plats med brösten i... annars passade den bra, alltså kunde jag inte ta en storlek som brösten fick plats i för då drunknade resten av mig... *sucka*.

Sen hittade jag ett par jätte fina boots på dinsko. Blidde förälskad och skulle köpa dem, men de hade bara ett par kvar i min storlek... och denimage76 skon som hade varit ute som "prov" hade blivit töjd, och jag har smala fötter så min högerfot kasade runt i sin medan vänsterfoten satt perfekt... *gråta*.
Fick reda på att de hade en dinsko affär i Malmö som hade 4 par i min storlek. Så jag slängde på mig mitt sötaste leende och mina puppy-eyes när jag kom hem, så älsklingen och jag körde in till Malmö nu ikväll. De fanns kvar, de satt perfekt och nu står de i min hall *ler stort*.
Så det blidde ingen jätte shopping, men jag fick iallafall ett par snygga skor. Sen ska jag se till att få tag i de super snygga stövlarna med! Ner och kolla i nästa vecka, får jag bara hoppas att de är sköna med.

Kvällens låt

Älskar denna låten. Tycker den har en fantastisk text... Nu har den även fått mer och annorlunda betydelse för mig... livet är allt för kort! Ta vara på det och varandra!
Älskar Daughtry, han sjunger sanslöst bra!
Det är ingen video, men jag var tvungen att lägga upp låten.



Chris Daughtry -  Used To

Andas ut

Ibland händer det saker som gör att man vaknar till. Tänker till och blir rädd, inser hur flycktigt livet kan vara. Det kommer ibland som en ordentlig smäll på käften (bildligt talat). Man inser hur tacksam och glad man ska vara över de nära och kära man har, här och nu. Att man kanske inte alltid har imorgon eller nästa vecka på sig.
Vill därför även här påminna alla mina nära och kära, dvs. vänner och familj/släkt att jag älskar er! Kan inte tänka mig mitt liv utan er!!

Min pappa mår bra, jag är så oerhört tacksam!! Vet inte vad jag hade gjort annars... Men nu vet jag hur det är att bli tårögd av glädje iallafall. Älskar dig pappa.

Tadaahh!

*Sträcker på mig* tog ungf 1½ timme och nu är den färdig. Möjligt att jag kommer på att jag ska fixa med några fler saker sen.
Ändrade tom färgen på min klocka, vilket var lite besvärligt när den inte ville som jag... men det fixade ju sig tillslut. Vad tycks? Visst blev det fint? :)


Bjuder på lite mysig höst musik med. Tänd nu några ljus och gosa upp dig i soffan under en filt och njut.



Älskar verkligen denna låten, den är underbar.

Ny layout?

Jag gillar min layout på bloggen. Tycker den är riktigt snygg om jag får skryta lite ;)

Men jag har ändå börjat fundera lite smått på om jag kanske skulle göra om den lite nu såhär till hösten? Göra den lite "höst mysig".

Får se hur jag gör. Sitter jag och blir allt för uttråkad ikväll kommer jag nog göra om den lite, sen får jag se om jag behåller det eller inte...

Oh, well, time will tell.

Känner mig iakttagen...

Kom hem från stan för en stund sen. Har träffat mina två arbetslags kamrater för att göra det sista i vårt arbete som vi har exemination på nu på onsdag... Tycker inte om det där ordet, exemination, låter lite farligt. Det har verkligen kraft och pondus. Men det känns som att vi fick ihop det riktigt bra, kändes nästa lite för bra och lätt. Får jag hoppas att det går lika bra på onsdag ;)

Just nu är jag ganska trött. En tom, tyst lägenhet får mina tankar att osökt dra sig mot min mjuka, mysig säng. Men nej! Sen känner jag mig väldigt iakttagen med. Av en coca cola flaska som står och tjuvtittat på mig... To drink or not to drink, thats the question... Hm... kanske ett liiiitet glas? Så att jag vaknar till lite...
Ja, varför inte? Så kanske flaskan slutar blänga på mig sen? ;)

Bästa låten just nu, helt klart!

Jag är så barnsligt förtjust i denna låten. Tycker att den är helt underbar...
Får väl erkänna att texten är så gullig med så man känner sig som en liten fjortis igen, men på ett positivt sätt. Hade smällt om någon hade sjungit den för mig iallafall (eller ja, det beror väl kanske på vem som hade gjort det).

Blev plötsligt lite jobbigare när jag såg att kille, Shayne Ward, var riktigt het... Trotts att jag inte brukar gilla killar av den tanigare modellen. Men han här ser verkligen trevlig ut.

Ända missen skulle väl vara Backstreet boys - wannabe dansen i videon... gud vad jag önskar att de hade sloppat den. Men vafan, jag lyssnar ju mest på låten och skulle jag titta på videon får jag väl bara koncentrera mig på att han faktiskt är ritigt snygg... Mina damer och herrar: Shayen Ward - If that's ok with you




Måste bara tilläga en liten parantes. Efter att jag varit ute och festat nere i stan med syrran i lördags överhörde jag ett samtal som 3 yngre tjejer (runt 17-18) hade... Detta handlade om killar som rakade av håret... och de sa typ såhär:
Alltså jag fattar inte varför han ska raka av sitt hår, jag vet inte någon tjej som tycker att det är snygg med killar med rakat hår.
De andra två instämmer:
Neeeeej, jag har ALDRIG träffat en tjej som tycker det är snyggt!
Själv satt jag bara och log stort. Personligen har jag träffat jävligt många tjejer som tycker det är skit snyggt och jag är en av dem, så länge det är på rätt kille, alla killar passar inte i det, men de som gör det är hur heta som helts. Kolla bara på Shayne här... Kan väl dessutom tilläga att min kille är rakad, typ som Shanye.

Hade jag inte suttit flera sätten ifrån hade jag lutat mig mot dem och sagt "Nu har ni".
Hade varit så kul att se deras minner och höra hur deras lilla bubbla sa *plopp* när den sprack...

RSS 2.0