Sverige är underbart

Nyss hemkommen efter en 50 min lång powerwalk. Svettig och dann, men måste ju sluta eftersvettas innan jag hoppar in i duschen, annars är det ju inte mkt lönt...

Nu när jag var ute och gick slog en tanke mig när jag tittade på det fina landskapet runt omkring, fan vad Sverige är underbart, vackert och så himla härligt denna delen på året. Jag fylls av lycka för att vara här, för att uppleva försommaren när den är som bäst. Känna doften av blommorna på träd och buskar, känna solen mot min hud och andas luften. Så enkelt, men så underbart. Något man tar för givet - tills det inte längre finns där.
Dessutom älskar jag Skåne, Skåne i mitt hjärta, verkligen! Att kunna se långt långt bort, över ängar och åkrar och allt som hör därtill. Att ha nära till havet (dessutom både åt söder, väst och öst). Visst är andra delar av Sverige jätte vackra de med. Bohuslän tex, helt underbart med alla klippor osv. Men det är nåt speciellt med Skåne. Det är tryggt, det är hemma.

Min gulleplutt

Kom hem efter vad som kändes som en dubbelt så lång arbetsdag. Älsklingen står i dörröppningen från vardagsrummet med världens största leende.
Mit i hallen står en ganska stor kartong - jag funderar lite snabbt över vad det är för kartong och varför den står där - den var ju inte där i morse.
Så ser jag vad det är! Älsklingen har varit iväg och köpt en fin, fin elgrill från OBH nordica som vi kan ha och grilla med på balkongen!

Dessutom hade han varit iväg och köpt fläskfile, diverse grönsaker, grillspetspinnar, oliver, potatissallad och fetaost! Mums! Hur gullig är han inte på en skala?!
Han har verkligen sina "gulleplutt-stunder".
Det blev verkligen jätte gott och det känns som att vi kommer använda grillen flittigt nu i sommar.

Våren är underbar

Idag har jag haft en super mysig eftermiddag med Stina i stadsparken. Legat på en filt i solen och pratat massor. Så härligt! Måste göras oftare, får hoppas att vädret håller i sig. Fast det skulle väl bli sämre igen, men hoppas på fint och varmt till nästa helg igen iaf.

Igår var det överrasknings fest för min svägerska som gällde. Tipspromenad, brännboll och grillning i det fina vädret. Dessutom en hel del alkohol intag och lite dans. Var riktigt trevligt men jag fick en hel del myggbet på mina stakars fötter, skulle ha satt myggmedel där med tror jag...

Drack rödvin, som jag ALDRIG dricker annars och såklart så skulle jag spilla på min nya fina orangea klänning *snyft*. Satte på mammas special medel och slängde den i tvätten så fort jag kom hem, men fläckarna försvann inte ändå.. Bruna fläckar nu. Så jävla typiskt! Ska aldrig dricka rödvin igen... gillar ju det inte ens speciellt... så jag störr mig fruktansvärt... men det finns ju tyvärr inte så mycket att göra åt det nu...


För övrigt så måste jag säga att jag till min egen förvåning har snöat in mig på Amy Macdonalds musik, hade nån sagt det till mig för typ 3 år sen hade jag antagligen tyckt de var knäppa, haha.
Men just nu så knarkar jag bland annat denna låten:



Hennes scottska dialekt är ju helt underbar!

Den som väntar på nåt gott...

Min mage har inte varit sådär jätte glad de senaste dagarna... Men idag är den bra igen (jag vågar säga det högt och hoppas på att det inte blir bakslag).
Det ska vi ju såklart fira! Därför bakar jag smaskig paj till min lilla mage. Just nu står pajen i ugnen och gottar sig, jag kan känna hur den ljuvliga doften har letat sig in hit och fyller mina näsborrar. Mmmm! Det luktar smaskens!

Snart blir det mumsig äpple/vinbärspaj med vaniljsås, den som väntar på nåt gott som sagt.


Dessutom kan jag mumsa i mig den till Ugly Betty! - Im a happy bunny ^_^

Lite humor

Detta klippet är ju så jäkla underbart!



Hahahahahaha ^_^

RSS 2.0