Bring me back, please

Fick precis en sån längtan efter att vara 15 år igen, åka iväg till stugan med mina då 4 allra bästa vänner. Då var det "vi 5" alltid! Vi kallade oss tom "vi 5", om man skulle nån stanns och mamma fråga vem som skulle iväg svarade man "vi 5", så var det bara, så var det alltid - vi 5.

Måste säga att jag hade tyckt att det hade varit jätte mysigt att sticka iväg som vi gjorde då. Till en mysig liten stuga, stanna uppe hela natten och spela kort och skratta. Gå till sängs men inte sova för man ligger och pratar hela natten. När det väl är morgon ser alla sådär super trötta ut eftersom man inte fått nån sömn.
Dricka varm chocklad och spela bräd spel. Att vara 15 var så jävla svårt men samtidigt så enkelt. Hade gärna tagit en helg och haft "övernattning" igen. Spelat brädspel, druckigt vin och skrattat som vi alltid gör. Saknar de där små övernattningarna vi så ofta brukade ha... Inte tänkt på det på länge, men nu kände jag att jag saknade det, hade varit kul att göra om det, iaf en gång till...

Älska rosa!

Ja, jag är beroende av rosa. Förr i tiden hade jag inte kunnat tro att jag skulle bli helt tokig i rosa... Då var det svart och blått som gällde, typ inget annat.
Min mamma klädde visst mig i bara rosa när jag var bebis, kanske det är det som kommit ifatt? För jag bara älskar rosa! I min garderob hittar man en uppsjö av rosa tröjor och toppar, i skohyllan står sneakers med rosa detaljer... har 2 klockor med rosa i... Min älskade mp3 skriker ROSA och tom min parfym är rosa... För att bara nämna några saker.
Pink is the shit! ;)

image89

För övrigt så måste jag säga att Pinks första platta är riktigt bra! Cant take me home heter den. Riktigt bra. Har lyssnat på den några gånger nu. Finns många gamla gobitar på det och de andra låtarna jag inte hört innan är faktiskt riktigt bra de med. Håller måttet med den nyaste skivan tycker jag faktiskt. Fast den nya skivan har även lite mer seriösa bitar... Hur som helst, både nya och första skivan är riktigt bra!

Därför tar jag kvällens låt från hennes första platta, ni har kanske hört den förut - You make me sick:


Eximination 2 färdig och inlämnad!

Så då finns det ingen återvändo, eximination 2 är färdig, inlämnad för bedömning och hela tjilivippen. Min första egna inlämning på högskola! Shit, detta känns nervöst. Men jag tror jag blir godkänd, ett vg hade varit underbart men jag vet inte om det räcker upp till det... Eftersom jag inte är 100% på vad som krävdes för vg... Men så länge jag blir godkänd är jag glad, fast det hade varit nice om jag blir skit glad ;)

Hade väl önskat att jag hade kunnat vila huvudet ett tag nu, men jag måste ha läst ut en bok till imorgon, har läst 3 kapitel och jag har väl en 9 till skulle jag tro, suck. Sen ska jag lämna in nästa eximinations uppgift nästa vecka... vad den handlar om har jag ännu inte någon anning om.

Men, nu ska jag ta det lite passivt fram tills jag har ätit. Så medans potatisen puttrar och ugnen bakar falukorven ska jag bara ta det lugnt ;)

Hata betongväggar!

Suck, stånk, arrrrrrrrrgh! Fan, jävla, skit, fan! Jag hatar betongväggar!

Ramarna är målade och torra, blev jätte fina. Fotona är utvalada, scannade, förstorade och utskrivna. Insatta i ramarna och det blev jätte fint...
Jag köpte speciella jävla spikgrejor som skulle funka på betongväggar. Funkade de? Fan heller! Arghh!
Jag som ville ha det färdig och upphängt till när älsklingen kommer hem i natt. Ville ju ha gjort det färdig och fint. Lite suprise! Visst jag har fixat med ganska mycket saker, man jag ville ju ha det FÄRDIGT.

Skit. Varför kan de inte sätta upp en jäkla spånskiva över betongväggen så man kan sätta upp tavlor utan att behöva använda slagborr och göra stora (ja jämnförelsevis med ett litet spik) hål i väggen?!

Ja, jag är irriterad...

Vaddå dubbelmoral?

Håller på att fixa lite med papper och dylikt i min hylla, sorterar och lägger saker och ting i mappar efter innehåll osv, så det ska bli lättare att håll koll på grejorna och hitta helt enkelt.

Jag hittade just något jag själv satt och skrattade åt. Satt där rakt upp och ner på golvet och började asgarva åt min egna, gamla, dubbelmoral. Jag hade nämligen gjort detta fynd: en hög med sidor som jag dragit och klippt ur diverse tidningar, de första 10 sidorna var med olika tränningsmetoder "platare mage på 10 dagar" osv... så till det roliga, efter dessa 10 sidor fanns det ungf 25 med olika recept, alla på kakor, bullar, tårtor... you name it! Och så sist 4 sidor med hur man får fin hy och tar hand om sig själv.
Bara jag som finner detta väldigt komiskt? Haha, jag själv fick iaf ett gott skratt åt mig själv ;)

- Men jag ska spara sidorna, allihopa ;)

Nu ska jag återgå till sorteringen/städningen. Min lördag är sååå rolig! Ja, allvarlig, jag har kul ;)
- Så kul man kan ha en lördag när man är skit förkyld iaf...

God kväll

Ikväll blir det idol mys med annanas, melon och mango. Syrran är söt och kommer hit och håller mig sällskap så jag slipper vara ensam... Eller om det är för annanasens skull? Hm...

Föresten, stavas det annanas eller ananas? Kan inte komma fram till hur det ska va.

Men iallafall, idol om ungf 1 timme och 40 min... Heja Evelina!!
Förutom Evelina (fint namn det därra) så gillar jag Daniel och Sam, men det dumma med Sam är att när han försöker att inte se ut som en pundare så låter han inte alls lika bra, personligen gillar jag när han spänner sig sådär så han ser jätte rolig ut för hans röst blir så jäkla bra då! Fast jag hejar på Evelina alldra mest!


- Ja, jag tycker om när de säger "Fan vad duktig du är Evelina" osv på tv, haha. Lite får man ju låtsas ;)



Dagens lärdom: Internet är en farlig sak som kan sluka upp flera timmar av ditt liv. Så akta dig! Youtube kan vara extra farligt...

Vill ha!!!

image88
Hur fin var inte detta?!
Åh... nu vill jag ju ha det, jätte mycket! Älskar puma och älskar rosa...
Kanske man ska ta bilen till Nova och impuls shoppa lite? Undrar om de har det där... Hoppas!
Fast jag håller på att tvätta, måste vänta 30 min till...

Tänk om jag skulle se till och skriva min satans uppgift istället för att sitta och surfa runt på allt och ingenting. Ja, tänk om, haha ;)
Men allvarligt talat, jag VILL HAAAAAAAAAAA!!!



Update: Det får bli shopping imorgon eller på söndag istället. Jag orkar inte ta mig dit nu... Näsan är på tok för snörvlig och bråkig. Sen så är det ju idol kl 20... och så ska jag käka min festliga köttfäspaj (ja den heter faktiskt så i hemkunskapsboken) för 3:e kvällen i rad... Jag kommer inte vilja äta det på ett halv år nu, fast det är iofs förtfarande gott. Hihi.

Jag är så smart så jag blir rädd ibland ;)

Kom precis på ett jävligt bra ordspråk! Eller ja, det är ett gamalt som jag precis gjorde om i min skalle. Fan vad jag är smart! Känner mig som en stolt liten unge som precis svarat rätt på frågan till fröken... Haha. Vill ni höra?
Här är det:

Döm inte hunden efter håren, hon kan ha en badhair day!

Visst var den bra?! Hoppas ni kan tolka vad jag menar, för den var riktigt bra. (Fattar ni inte så menar jag: att alla har vi dåliga dagar, är inte oss själva till 100%, döm oss inte efter det... alla får vi badhair days ibland...)

Lost without you

Shit, börjar ju böla till denna låten... Texten prickar nästan för rätt... Det är för långt till måndag. Saknar min älskling!




Ladys and gentlemen, Darren Hayes


Ja, han KAN sjunga live....

psst... finns som duett med, här

Haha, ja, jag är lite gladare nu

Hahaha, denna var fan underbar. Ja, jag borde sitta och plugga eller nåt vettigt, men jag fastnade vid youtub... Döm mig inte! ;) En sak är iaf bra, min musik gud (Darren Hayes) verkar ha samma underbara humor som mig! Titta bara:



Hahahahaha
Föresten var ju den mixen skit grym... undrar var jag kan få tag på den...

.ångest.

Det har jag nu... över allt och ingenting... det bara kom och sköljde över mig. Fan.
Så mycket att göra... så mycket tankar. Så mycket, av allt.

Varför måste vissa saker vara så förbannat svåra?

Sen så börjar jag nog bli sjuk, skit ont i halsen och känner mig sådär som man gör innan man får feber...


Blääääääääää på allting!

Börja laga äcklig mat?

Ikväll lagade jag mumsig köttfärspaj (har ni märkt hur allt jag lagar är mumsigt? haha). Men det är inte bra att göra såna maträtter som är goda och man inte brukar orka - varför vet jag inte, så lång tid tar det inte - när man är ensam. För risken är då att man sitter där framför tv:n och äter på tok för mycket... vilket jag gjort. Så den mumsiga annanasen som jag skulle smaska på till Heroes får vänta tills imorgon :(
Pajen måste dock ha varit gigantisk för där är över så jag både kan äta den till lunch och kvällsmat imorgon, kanske tom lunch på fredag! Det är vad jag kallar storkok! Hihi...

Ikväll ska jag nog skippa teet med... Hade skit svårt att somna igår natt... Vet inte om det hade med teet att göra, men jag chansar inte ikväll, som sagt praktik imorgon, vill ha sovit innan dess ;P

Nu ska jag se på Heroes, so long!


Dagens lärdom: Bara för att man har en grytlapp i högra handen betyder inte det att ens vänstra tumme är obrännbar...  (im clumpsy, i know...)


(Föresten vet jag inte varför jag måste skriva vissa saker på engelska... Bara måste. De gånger jag ändrar det till svenska ändrar jag tillbaka det till engelska för det ser så dumt ut på svenska... yeah im a bit fucked up... haha se! sluta kan jag inte heller!)

I'm a little "seg-råtta" ibland

Haha, kom på mig själv innan idag med hur seg jag kan vara med att komma till skott.
Skulle bara upp om i lägenheten, käka en macka och byta väska och sen sticka och handla. Sagt och gjort... mackor blev gjorda och jag sätter mig framför tvn, fastnar så klart 20 min... Gjorde inte så mkt för då missade jag lunch stressen...
Men så när jag ska gå blir jag osäker på hur mkt pengar jag har på kortet så jag startar datorn för att kolla om jag behöver föra över från sparkontot eller det klarar sig...
Men så börjar jag kolla mailen, som får mig att tänka på annat och sen så sitter jag och läser en massa bloggar när det slår mig vad jag skulle göra. Hahaha.
Kommer på hur seg jag är ibland... Men sen kollade jag vad jag skulle och stack iväg och handlade.




image86Nu har jag lekt målare och målat de 4 ramarna jag köpte på ikea. Ska måla ett lager till sen, hoppas jag kan göra det redan idag, men jag tror det har torkat om några timmar.
Älsklingen hade lagt sina penslar i det kalla garaget så jag fick ta upp dem och rengöra dem... Den ena ville mest bara smeta ut sig över mina händer. Fick lite små panik när jag inte fick bort det först. Ville ju inte gå till praktiken imorgon med alldeles vita händer! Lite städad får man ju se ut. Fast så gott som allt gick bort - det är mycket man kan ha nagellacks borttagningsmedel till ;)

Kan det inte vara "mellandags rea" redan nu?

image85Sitter och scannar in lite gamla foton. Nu blir jag sjukt sugen på att sticka ut och fota... Vill åka ut och ta en massa bilder redan imorgon! Härliga höst foton!
Men eftersom jag är så tagad på att skaffa en digital systemkamera (Canon eos 400D) så känns det inte lika kul att sticka iväg med min gamla älskling (Canon eos 300) eftersom man måste vänta på att se resultatet plus att det kostar att framkalla :(

Så därför tycker jag att det kan vara mellandags rea redan nu! Hade nämligen tänkt vänta och hoppas på att jag skulle kunna få tag i den 1000-2000 spänn billigare då... Hoppas kan man ju! Såvida inte någon vänlig själ vill ge mig den i julklapp *blink, blink*... Fast då hade jag blivit lite extra glad om jag hade fått den i tidig julklapp! ;)
Aja, jag får väl helt enkelt vänta...



Dagens lärdom: Det gör fan så mycket ondare om man slår i tårna när de är kalla! :(

Den gick hem! wohoo!

Idag har vi haft eximination nr. 2. Vilken var estetisk gestaltning. Om jag inte har sagt det innan så valde min grupp att göra en film. Den blev riktigt bra om jag får säga det själv, mycket bättre än jag hade trott tom.
Lite skumt att se sig själv på film sådär bara, men det går ju över ;)

Idag visade vi den för klassen och 2 lärare. Jag var väldigt nervös... jag var inte den enda som var det heller ;) Så släcktes det i salen och dvd:n åkte på. Spända satt vi och väntade. Snart hörde vi att de andra skrattade, även lärarna, vilket var positivt. Kändes bra, det första hade gått hem. När vår 23 minuter långa film var klar väntade domen... Vilken blev bra! De andra hade uppfattat vad vi ville visa på rätt sätt, de förstod i stortsätt allt vi hade velat visa. De tyckte om filmen, musiken vi valt till och helheten. Lärarna verkade med glada och gillade den.
Vi vet att vi har blivit godkända på denna punkten, om det är ett G eller VG vet vi inte, men vi har vars en individuel uppgift kvar som ingår i denna, nämligen en skriftlig uppgift där vi ska skriva om vad vi gjort, bemötandet, hänvisa till kurslitteraturen samt reflektera över vad som var bra eller dåligt med vårt valda medium. Känns lite luddigt just nu men vi ska prata om det i gruppen lite mer imorgon, så det ska nog bli bra det med.

Känns iaf som en stor lättnad att vi blev klara och att det blev så pass bra och vi fick så bra respons. Var ju så nervös innan. Men nu är det finemang!

I'm a sucker for (unreal) romance...

Ja, det är jag nog... Kan inte hjälpa att älska när det är sådär mysigt romantiskt. Än bättre om det är lite att kämpa för, man ska kämpa för vad man känner och visa hela världen! Det älskar jag. Men visst är det underbart? Kärlek, att älska och bli älskad.

Här har ni något att le, gråta eller sjunga halsen av er till, eller alla 3 samtidigt:




Jag vet iaf vilken film jag måste utöka min dvd samling med. Moulin Rouge.

Want to wanish inside ur kiss,
everyday I love you more and more...


Come what may... come what may...

Kvällens låt (looove it)

Fanns videor med dålig kvalitet på youtube, men gillar du vad du hör så ladda ner den, den är grym!



Daugthry - What I want

kom igen katten det svänger ju

Byrå byggande, boklånande och mysbyxor

Idag har jag och pappa varit på äventyr till Ikea :) Syrran och jag var där i lördags med men då var min byrå slut :'(
Men pappa är sjukskriven denna veckan med så han hoppade på när jag frågade om inte han kunde följa med idag. Lite svårt att bärra den tunga möblen själv. Sagt och gjort så åkte vi till Ikea vid 10 i morse. Handlade byrå, 2 lampor och lite annat.

Sen körde vi och tittade på lite bilar. Pappa har blivit helt kär i audi, men de var fina. Nu ska han bara övertala mamma, haha. Fast han tror inte hon vill ha en silvrig... vilket den bilen han hittade var. Men som jag sa, modellen efter 2005 är snyggare, den han tittade på var en 04, så då tycker jag de kan köpa en 05 i en annan färg så kan jag få låna den... hihi.

Sen körde vi hem till mig. Pappa kopplade in mina nya lampor. Eller ja, en iaf, den andra var en som var sönder i hallen så vi behövde bara ta en grej från den nya jag köpt och byta på den gamla så funkade den igen.
Sen byggde vi ihop min efterlängtade byrå.
Det gick faktiskt jätte bra, pappa och jag är ett utmärkt team när det gäller att bygga ihop Ikea möbler märkte jag ;).
Sen åkte pappsen hem och jag käkade lite.

Kom på att jag skulle se om de hade en bok jag behöver ha läst till på onsdag (!) på biblioteket, hittade den på UB... Har aldrig lånat där innan. Men fixade kort där för nån vecka sen. Men jag åkte dit nu ikväll. Kände mig en anning bortkommen men hittade upp på 3:e våningen, blev yr i pottan efter att gå upp för alla trapporna, runt, runt, runt... Hittade boken efter att ha letat en stund. Sen skulle man låna den i en makapär men jag lyckades förstå hur den fungerade och kunde låna min bok *stolt*.
Så nu är jag ingen universitetsbiblioteks jungfru längre heller, haha ;). Sen får man ju låna böckerna skit länge ju, till april 2008! Sjukt ju, men då borde jag ju hinna lämna tillbaka den innan det är för sent, haha.

Nu sitter jag i mina mysbyxor och lyssnar på Darren Hayes nya album, känner mig helt tillfredes, känns underbart. Saknar Christian lite grann, men det känns mysigt samtidigt. Längtar efter att få visa han allt jag har gjort och fixat här hemma. Hoppas han tycker om det :).


Dagens lärdom: Det är inte närmare att gå från lasarettets busshållsplats till UB än det är från stationen till UB. Men nu vet jag det och kommer inte hoppa av innan stationen om jag ska till UB såvida jag inte vill ha en lite längre promenad i kylan... ;)

<3 Stardust

image84Mmm... nu har jag äntligen fått se Stardust! Jag och syrran var och såg den i lördagskväll.
I stora salongen, den fina med utsmyckningar och fint tak och allt det därra som gör att det blir ännu mer speciellt att gå på bio. Vi hade bokat bästa platserna i salongen så det kunde ju inte gå fel...

Det gjorde det inte heller! Filmen var skit bra! Både jag och syrran satt som hypnotiserade. Följde med till 120%, log fånigt när det var sådär gulligt romantiskt, skrattade när det var roligt på precis rätt sätt, satt och små hoppade otåligt när det var spännande och var över lyckliga när vi lite i förtid listade ut vissa saker.

När vi gick ut sa syrrar "Åååhhh, jag vill se den igen! Nu på en gång!"   hihi, det säger inte lite det. Jag ger den 5 av 5 möjliga. (Syrran gör med det.) Vi båda kan knappt vänta tills den kommer ut på dvd för då ska vi köpa vars en. Så bra var den! Att vi vill köpa den, haha.

Längesen man såg en så mysig och bra film. Helt underbar.

Tvättning, sovrums städning och te sörplande

Idag har jag varit duktig *klappar mig själv på huvudet*.
Steg upp lite i elva (var ju inte i säng förens efter tre i natt efter att skjusat semester firarna till tåget. Sen kändes det konstig att ligga ensam där i mörkret  så det tog en liten stund innan John Blund kom...).

Sen var det full rulle. Tog ner tvätten som hade hängt på tork och vek den. Hoppade in i duschen. Käkade lite frukost. Sen gick jag ner och bokade tvätt tid. Samlade ihop tvätten. Började röja lite i sovrummet, dammsög.
Gick ner med tvätten och kastade in den i maskinerna. Upp igen. Dammade och torkade av. Plockade ur hyllan. Knuffade och pustade och fick hyllan på sin nya plats. Ner till tvätten igen.... osv.

Har tom varit nere på AG's och handlat lite. Bäddat rent. Fick upp allt i hyllan igen, omorganiserat och bra. Nu sitter jag här och sörplar lite te. Känner mig duktigt nöjd med vad jag presterat idag. Tror det kommer bli super fint i sovrummet sen.
På lördag ska jag och syrran till Ikea, jippie! I love Ikea :)
Sen på kvällen ska vi se Stardust, hoppas den är lika mysig och bra som jag tror.
Syss och jag ska vara lite "mini sambos" i helgen. Hon kommer hit imorgon kväll så ska vi ha det mysig och sitta och snacka skit och titta på idol.

Tror jag ska bjuda hit mamma och pappa på paj på söndag. Om de lovar att ta med sig borren och hjälpa mig borra upp hyllorna vi ska ha över soffan, har ju haft dem stående ett halvår eller nåt, dags att de åker upp!
Känner jag pappa rätt så kommer han mer än gärna hjälpa till, bara en dotter vet hur man säger "pappa" på rätt sätt när man vill något ;) hahaha.


Jag har syndat...

Jepp... så är det. Mitt sug efter toffiefee höll i sig... Igår kom älskligen hem med det till mig. Jätte sött av honom, faktiskt. Men inte bra ändå. Eftersom jag var sååå sugen kastade jag mig över dem direkt. Fast jag höll mig ändå ganska bra, åt två sen lugnade jag mig osv.
Jag har ju trotts allt varit väldigt duktig på att inte äta godis, så någon gång får man ju unna sig lite *intalar mig själv*. Så länge det inte blir en dum vanna igen.


Känns lite konstigt att vara ensam... Halva jag liksom väntar på att älsklingen ska komma hem närsomhelst. Men det kommer ju inte att hända eftersom han och hans mor och hennes sambo åkte till Kap Verde i morse. Jag var snäll och gav dem skjuss till tåget i Malmö.
Måste säga att jag är en anning avvis... Hade gärna varit i 28 grader värme och sol. Krit vita stränder osv... Blev inte bättre för att jag satt och tittade på några bilder därifrån nyss... Men men. En annan gång.

Vad jag helst vill ha...

Av någon anledning har jag blivit tok sugen på Toffiefee! Igår satt jag och suktade efter det hela kvällen! Jag ska inte äta massa onyttigt... Men frågan är om jag inte kommer köpa ett paket snart. Är sååå sugen på det! Chokladen, nougaten, nöten och kolan..... mmmmm...
Detta är fan inte bra...

image83

fredagens låt.

Tänkte att jag måste ju bjuda på lite musik såhär på fredagen... Ikväll dansar jag helst till denna:




Wine up - Kat Deluna

Miss my boots! :'(

Dumma, dumma skor! Varför skulle ni gå isönder?!

Var på sko jakt idag. Hittar inga jag tycker om lika mycket som dem jag lämnade tillbaka. Suck.
De var så fina och sköna och perfekt höjd... blääää. *pluttar med underläppen*

Hittade en par på Skopunkten av alla ställe, de var skit snygga, faktiskt. Satt bra på foten... Tills jag skulle gå och insåg att klacken var hööög. Min fot var så streckt att det var svårt att gå, de kan jag ju inte gå ut och dansa i! Så jag fick motvilligt sätta tillbaka dem på hylla ingen.

På Dinsko hittade jag ett par som jag tittat på innan. Prövade dem... tyckte de var sköna och såg helt okej ut. Köpte dem, i en storlek för stora. Varför? Fanns bara en stl kvar och de kostade 100 spänn. Ska köpa en sula sen om jag tycker det behövs.
Nu har jag iaf några skor att ha på mig ikväll.

Föresten är det inte lätt att köpa stövlar nu, när hälften av alla som finns i butiken är fodrade! Fel årstid att handla verkar det som...

Lagar middag...

En av sakerna jag verkligen har kommit på att jag tycker om att göra efter att jag flyttat hemifrån är att laga mat. Men jag måste vara upplagd för det, annars är det bara jobbigt och tråkigt...

Men idag är jag upplagd och idag blir det mumsig mat!
Måste skryta lite med att jag börjat bli ganska duktig på att laga mat, visst jag är ingen Mat-Tina, men ganska duktig är jag allt.

Ikväll blir det:
Kyckling gryta al a Evelina med färsk spenat pasta *yummy*

Frågan är då om jag ska läcka ut mitt smarriga recept så att ni kan äta lika lyxigt som mig, haha ;)

Okej då... Det som behövs är:
Kycklingfile
Bacon (som du klipper i mindre bitar)
Färska champinoner (på burka är väl okej med...)
Paprika (i mitt fall grön)
Purjolök
Vitlök
Turkisk youghurt (kan bytas ut mot creme freish eller matlagnings grädde eller både och)
Vit och svart peppar
Paprikapulver
Oregano
(en skvätt soya för färgens skull)

Mängden beror på hur många man är som ska äta, ni får pröva er fram.
Till detta serverar ni färsk pasta eller tagitelli. Potatis går också bra.

Smaklig måltid! För det ska jag ha. Ska springa och mumsa i mig nu!




Update:
Maten var super god! Jag satt verkligen och njöt :) Extra stolt då man själv komponerat ihop mästerverket! Haha, fan vad jag skryter.

Nu är jag oerhört mätt... Hoppas magen lägger sig innan man ska ut och dansa. Ikväll ska jag försöka få in syrran på den nya klubben vi var i lördags. Hoppas vi kommer in! :)
Dvs. hoppas de inte tar leg på henne... Hihi.

Stjärnstoft

Jag vill gå på bio! Är sjukt sugen på det, var lääängesen *plutar med underläppen*.
Finns det någon där ute som skulle vilja gå och se Stardust med mig? För jag vill, jag VILL! Den verkar så mysig! Jag behöver bli lite förtrollad och borttagen från verkligheten någon timme, tror den filmen kan ge mig det.

So anyone, wanna come and escape reallity with me?



Ikväll får jag nörja mig med Heroes. Som börjar alldeles strax...
Måste springa och göra te!
Ajöken.

Höst mys

Ikväll ska jag fira in hösten! Med:
Levande ljus
Fleece filt
Varm choklad med grädde (!!)
Desperat Housewifes


mysigt!

Jaha...

Jag fick lämna tillbaka skorna. Jag hade gjort upp för strid och peppat mig hela vägen in till affären. Burrade upp mig som en katt redo att fightas... Men expediten bara sa "Ja, du måste ha fastnat med klacken annars blir det inte så". Jag tog försvar "Nej, jag kan inte minnas att jag fastande..."
"Nej, men det gör man inte, vill du jag ska se om vi har ett par nya?"
Ojdå, det gick visst lätt det här. Jag bad henne titta efter men de hade inga kvar :( Hon sa att det fanns i Malmö. Funderar på om jag ska ta mig en tur i Malmö city efter föreläsningen på onsdag. För jag tyckte ju verkligen om dem trotts allt.
För nu är jag ju tillbaka på ruta ett igen, plus att jag slängt mina gamla älsklingar så nu har jag inga stövlar alls, förutom mina beiga, men jag vill ju ha ett par svarta!

Trotts att jag fick tillbaka de 380 spännen för skorna var jag inte dem rikare länge... Först gick jag förbi Glitter, det har blivit en dum vanna att jag alltid ska kolla på näs smyckena där... och jag hittar alltid 2-4 st jag tycker om. Idag fanns där en liten stjärna och jag blev ju sten kär, sen var där ju den där 3D kuben jag tittat på... och de är ju så billiga... bla bla bla... köpte båda så klart. Visst 20 spänn styck, men jag är väl uppe i en 12 st nu, så det blir ju pengar till slut, speciellt eftersom de med strass oftast trillar av :(

Men som ni kan förstå var de inte de 40 kr jag blev fattigare av utan jag hittade äntligen en höst kappa på H&M!! *hoppar och stuttsar*. Finally! Den är jätte snygg, kommer nog att älska den sen. C. tyckte verkligen att den var jätte snygg med :)  Och jag vet att den fick högsta betyg för det är bara då han typ säger det 3-4 ggr och gör den där minnen han gör :D

Så alltså:
Minus skor = Plus kappa

Skobyte...

Mina nya fina boots pallade visst inte med mitt dansande... Använt dem en gång i skolan, i typ 3 timmar och så i lördags... När jag kom hem och tog av mig dem hade ena klackens "sula" trillat av och de såg mer eller mindre slaktade ut...
Så nu ska jag snart ta bilen ner till nova och kräva att jag ska få ett par nya eller pengarna tillbaka. De ska väl klara av att bli använda en gång utan att trilla isönder?!
Jag bara gick och dansade, det ska väl ett par skor klara? Jag är lite små irriterad, speciellt eftersom jag verkligen gillade dem, både hur de ser ut och att de var sköna. Jag kommer bli grymt irriterad om de inte tar tillbaka dem så jag får ett par andra.

Jag berättar när jag kommer hem igen om hur det gick. Förhoppningsvis är jag glad.

Jon Bon Jovi - Ugly

Fick sånt sug över att höra på denna låten. Den gick verkligen varm hemma i mitt flickrum en period. Texten är så himla fin.
Minns att min storebror en gång sa: Du verkar verkligen gilla den låten, känner du igen dig eller?
Jag blev röd som en tomat sen sa nääää. Jag ljög ju så klart, men jag hade nog inte riktigt tänkt på det... Hur mycket den verkligen talade till mig. Tycker den är underbar, lyssna på vad det är han sjunger. (Dessutom är han ju sjukt snygg så man tittar gärna på videon *ler*.)



...And I wish I was a camera sometimes
So, I could take your picture with my mind
Put it in a frame for you to see
How beautiful you really are to me....




...So, if you're ugly, I'm ugly too
If you're a nut, then I must be a screw
If you could see yourself the way I do
You'd wish you were as beautiful as you
I wish I was as beautiful as you



För övrigt så tycker jag att Jon Bon Jovis album Destination Anywhere är väldigt bra, trots att det fick väldigt dålig kritik och att det sålde dåligt. Personligen tycker jag att det är något av de bästa han gjort. Rekomenderas.

Gott med vatten

image82Sitter här och sörplar i mig massa vatten för att bota skallebanken jag har fått från gårdagens äventyr. Men det är värt det!
Hade verkligen skit kul igår!
Den nya klubben vi gick till var grymt bra. DJ var helt makalös och vi blev som i trans av att den ena fenomenala låten spelades efter den andra.
Lokalerna kändes frächa och snygga. Fanns två dansgolv och först blev vi lite besvikna då vi hamnade på slager/80-tals golvet, men sen gick vi bort och hittade det underbara golvet med precis perfekt musik!
Måste kolla upp vad dj:n hette, dit ska vi igen, helt klart!

Me wanna dance!

Hm... pizzan var ofantligt god! Ville orka mycket mer än jag åt för den var sååå god, men jag orkade inte, så jag har lite till frukost imorgon :D

Men nu är jag sådär superduper mätt... Känner att jag behöver gå och dansa av mig lite, så jag ska ta med min trogna följeslagare, min rosa mp3 och gå in i sovrummet och dansa av mig som fan.
Vet inte varför men jag blir så skämsig när C. kommer på mig med att dansa här hemma... Konstigt eftersom jag gillar uppmärksamheten när jag är ute. Men det är ju annorlunda... Eller rättade sagt så blir jag skämsig här hemma om det är C. som tittar... Knepigt.
Fast inte om jag fular mig, det kan jag göra och gör jag hur mkt som helst om dagarna. För övrigt så älskar jag att och det är nog ett måste, dansa när jag lagar mat :P

Men nu ska jag in och shakea ;)
Så mkt jag pallar med min proppmätta mage ;)




Hahahahahahahaha, jag må vara torr men den är såååå rolig!
Hahahaha, jag kommer leva länge iaf...

Cat im kitty cat and i dance dance dance dance

and i mjau mjau mjau

tihi

tomorrow.

Imorgon ska jag ner till stan och se om mina stövlar finns på Wedins *hoppas, hoppas*.
Hoppas ännu mer att de är lika snygga som på bilden och att de sitter både skönt och snyggt. Skulle de äntligen ha fått in dem och de är slut i min storlek så kommer jag bli galen!

Tror att jag kommer bli ganska lång i dem, med tanke på att jag är 1,74 m barfota... men vafan, jag ska väl få ha snygga stövlar jag med? ;)
Många långisar som går i klackar nu ändå.

Sen ska jag se till att damsuga och snygga till här hemma för 2 av mina favvis pinglor ska komma hit. Tror jag kommer förlänga mitt liv med minst en vecka imorgon av allt skratt... Ska bli skit kul! Var typ 2 år sen jag gick ut med en av dem, 1 år sen vi festade. Träffar henne inte så ofta nu, var 1½ månade sen sist och då var det bara en lunch. Ska bli jätte kul imorgon!


Ska även se om jag lyckas komma ihåg att köpa ansiktsmask när jag är nere i stan imorgon, det har jag lyckats glömma varje gång i typ en månad nu, haha.
Jag handlade iallafall cider innan jag åkte hem idag, så det är iallafall avklarat ;)

Kvällens låt

Ikväll blir det musik från min musik gud, Darren Hays - jag älskar honom! Han är kort och gott bäst.
Denna låten heter I like the way och är så jäkla sexig, kan en låt drypa sex så gör denna det.
Videon till är från nån film... tyvärr ser man en liten 17 åring skutta runt, mitt tips är att sluta ögonen och bara lyssna, resten lär fantasin sköta ;)



I thought that i was better then this,
but temptation temps the tempty

so pour urself over me




....theres just one thing missing,
one thing missing here is love...

Mange Schmidt är ett geni

Kan inte annat än att älska allt jag hört med han. Sånt skönt gung och texten är helt klockren. Glassigt, Giftig och ny sist och kanske bäst "Jag talar ut".

Kan lyssnas på här:
http://www.youtube.com/watch?v=slKue0xQMXY


fredag.

Det är fredag och det ska jag fira med att tvätta! Jippie... inte jätte mycket. Men sen kommer jag ha en massa rena, sköna och väldoftande kläder iallafall.


Annars så är det bara slapp idag. Älsklingen ska köpa pizza med sig hem sen och så ska iallafall jag titta på Idol :D
Är trött idag med så det ska bli så skönt att kränga pizza framför tv:n, tända några ljus och mysa upp mig under min babyrosa fleece filt *längtar*.

Men först ska jag då alltså tvätta. Wohoo!

Eller inte.

Lite förnyelse?

Hm... har funderat på att klippa mig ett tag nu. Och denna gången tänkte jag inte bara klippa topparna... Som jag alltid gör. Visst ibland längre ibland lite kortare. Men aldrig radikala förändrigar. Det har jag varit för feg för. Jag har förvisso färgat det i olika färger men nu tänkte jag att jag skulle ändra frisyren och slänga i lite ljusa och mörka slingor i min mörkblonda/ljusbruna kaluffs.

Jag slits dock emellan att vilja ha långt hår, har fått en längd på det nu som jag verkligen tycker om. Men det behövs klippas efter trippen i Turkiet som tog slit på håret.
Frågan är då om jag ska klippa upp det i etaper men behålla längden något sånär som jag har det nu eller om jag ska köra på en kortare (för mig) variant. Har självfall och lockigt hår så det måste ju passa med mitt hår. Vill kunna sätta upp det om jag har lust och vill kunna fixa det utan att behöva gå upp en timme innan och föna, platta och ha mig.
Är lite småsugen på frissan som Jessica Simson har på bilden här under, fast med lite mörka slingor i också.

image81

Sova?

Är så fruktansvärt trött! Det är illa när man allvarligt sitter och funderar på om det funkar att hålla ögonen öppna med tändstickor. Jag var sååå oerhört trött där jag satt och iakttog klassen och läraren på min VFT idag, kändes som jag kunde sitta rätt upp och ner och somna.

Det är fan omänskligt att behöva gå upp kl. 6! Eller jag går upp lite efter 6 men ändå! Man sak inte behöva stiga upp innan 7 iallafall, tycker jag... 9 om jag ska vara helt ärlig, haha.

Kan inte gå och sova middag heller eftersom att risken finns att jag inte kommer somna i natt då. Fast den största sanolikheten är nog att jag kommer vägra att gå upp när jag väl har somnat en timme. Brukar vara så. Sängen är på tok för mysig att lämna.

Så jag sitter här och tivingar mig att vara vaken. Väntar på min fiskgratäng med räk & dill sås ska bli färdig bakad i ugnen... Dröjer drygt en halvtimme...

Får roa mig på något vis..... och framförallt, hålla mig VAKEN.

Reggaeton

Jag minns första gången jag hörde och såg låten Gasolina med Daddy Yankee på mtv. Jag satt som paralyserad. Det var total förälskelse, musiken, takten, beaten... upprymdheten jag kände av låten och musiken var total, för att inte tala om dansen tjejerna dansade. Höft rörelser som är sååå grymma. Jag har alltid älskat att dansa, älskar framförallt att dansa på ett coolt och sexigt sätt, med mycket höfter.
Här hade jag det, älskar låten fortfarande, har gjort det sen dess. Älskar låtar som är i samma still som den, jag blir så upprymd, vill bara dansa! Och det är då jag känner total lycka.

Som av en händelse så snackade jag med en tjej idag, vi kom in på fritids intresse. Hon hade börjat dansa för några veckor sedan. En dans som hette Reggaeton... Jaha, tänkte jag. Vad kul men vad är det? Sen sa hon ett ord; gasolina, sen lyssnade jag med stort intresse. Det finns alltså kurser där man kan lära sig denna underbara dans till denna underbara musik! Jag är helt såld!!! Verkligen. Börjar en ny nybörjar kurs vecka 45, jag vill verkligen! Men tiden är lite dum... 17-18.10... så jag vet inte om jag hinner till en så tidig tid...
Men jag känner inte att jag vill vänta till efter jul nu när jag äntligen hittat vad jag tror kan bli min stora kärlek (efter C. då)... Hoppas bara att jag kan lära mig och blir grym. Visst jag kan shakea rumpan, men det ska bli skit kul att verkligen lära sig! Längtar!!!






Update: Annars kan jag ju alltid lära mig hemifrån innan jag börjar på kursen, hehe.



RSS 2.0