Utgången igår

Hade riktigt skoj med Stina igår, dessvärre hade inte clubben vi ville till öppet - eftersom de renoverat - men vi begav oss vidare och hamnade tillslut på Glorias. Medel åldern en anning högre, men vi dansade och hade skoj ändå. Där var ju några av den yngre skaran med, som tur var.

Det enda som är så jävla irriterande när man är ute är killar som inte fattar att ett nej är ett nej, och att detta nej:et inte kommer att ändras över tjat. Taktiken med att tjata och vara dryg som små ungar kör på sina mammor funkar ju inte riktigt...

Hur som helst så blir det mer party fast med syrran ikväll, dessutom ska favorit klubben vara öppen ikväll så jag hoppas på bra dj och en jävla massa dans!
Ska vi se hur jag orkar festa 2 dagar i rad, brukar jag ju aldrig göra... Men jag tog det lungt med intaget igår för att jag inte ville vakna bakis idag, vilket funkade. Så det kommer nog att gå skit bra.


Shake that ass

Ska snart ner till stan och dra en krog runda med Stina och sedan slå klackarna i taket. Men det är fredag så jag får ju bjuda på lite partymusik först...
Denna har över ett halvår på nacken och är fortfarande helt underbar, blir som i extas när jag hör den när jag är ute, i love it!!!

 

Vi kör en till goding...


(haha, videon matchar ju min blogg layout perfekt)

Wiiiiieee

Ikväll bär det av, Stephen Lynch baby ;)
Ska bli så jävla kul! Hoppas nu att det når upp till mina förväntningar.
Syrran kommer alldeles strax, ska vi laga och äta lax och sen ta oss in till Malmö när vi är mätta i magarna (ja det blir plural eftersom vi är två st, haha).

Ni andra får försöka ha en rolig kväll ni med, för vi ska ha skit kul!
Puss.

När påsken är över...

Nu är det påsk, det är trevligt... men det kommer att bli än trevligare efter påsk. För visst är väl påsken slut på tisdag? Eller det kanske bara är en icke röd påskdag?

Hur som helst så ska jag och syrran ha skit kul på tisdag kväll! Längtar! Vill ni veta varför? Jo, vi ska till slagthuset i Malmö och se Stephen Lynch live!  Det är nice. Vi blev ju så besvikna när vi missade honom i fjol eftersom vi inte visste att han skulle hit förens efter att han hade varit här. Men på tisdag ska vi iaf se honom live, sitta och sjunga med för full hals, tondövt och vackert som bara vi kan och skratta massor!

(Klicka på namnet om du vill höra något med honom... eller vaf asen, vi gör det lätt, ni kan klicka här med.)

image125

Den är tillbaka!!!!!

Tror ni att jag blev glad? Jag blev sjukt glad! Detta var ju faskien en av de bästa nyheterna på länge! Satt i personalrummet igår och läste Metro (tror jag det var, kan ha varit City med...) och där mitt på en av sidorna fastnar min blick på något underbart, nåt som förgyller min dag. Jag kan inte annat än att le och bli alldeles lycklig inombords. Där i mitten av sidan är där en fin bild på den och brevid står det att den är tillbaka!

Lakritspuck är tillbaka!!!

Som jag längtat. Blev så grymt besviken när jag var liten och upptäckte att min favorit glass inte fanns mer.
Senare på kvällen, efter jobb då alltså, körde jag och älsklingen och tittade på tvättställningar. När vi var inne på Rusta och köpte lite bra att ha saker och var vid kassan såg jag att den fanns där! Så vi köpte vars en. Den var lika god som när jag var liten! (Dock har priset höjts rejält, haha).

Minnen kom tillbaka när jag åt den - jag och pappa vid Matöppet, står och försöker nå upp till luckan, står på tå och håller i den silvriga kantens om sticker ut från kiosken, peckar på Lakrits Puck på GB affischen och sedan den totala lyckan när man får glassen i handen.
Det är jag och pappa vid kiosken, jag är 5 år, det är sommar, det är barndom, det är lycka.

Sweneey Todd

Jag hade sett framemot att se Sweneey Todd ett bra tag nu och fick då äntligen se den. Men jag visste nog inte tillräkligt om den, jag visste att den handlade om svartsjuka och hämnd. Jag såg trailer på den och tyckte att den verkade väldigt bra.

Måste säga att jag tyckte att den började väldigt bra, man blev nyfiken och den började måla upp historian väldigt bra - dessutom tyckte jag att den var filmad väldigt snyggt, men sen, någonstans blev det plattfall. Tyvärr.

Jag har förstått att det är en gamal historia (musikal?) så därför kan man väl inte ändra och lägga till för mycket i handlingen, kanske, men jag tror att den hade kunnat bli mycket bättre. Handlingen blev lite upprepad kändes det som. Dessutom var det väl lite för mycket vidriga scener för min smak, för när de kom blev det verkligen mycket på en gång och om matat...
Dock gör skådisarna en väldigt bra jobb, allihopa. Men innehållet hade kunnat piffas till lite. Så besviken blev jag.

image124


Måste tilläga att jag blev en anning chockad över mig själv när jag senare igår kväll satt och åt och kom på att jag hade sett filmen och sen gjort köttfärspaj till kvällsmat... Ni som sett filmen förstår...

Skaka rumpan

Det är fredag, det betyder party - främst underbar party musik som man vill vicka på höfterna till. Dessvärre kommer jag få ta det lugnt även denna fredagen eftersom min förkylning äntligen börjar släppa så vill jag inte ut och dansa loss så som jag brukar för då kommer jag bli värre igen (jag vet att det blir så, jag har prövat innan - haha).

Hur som helst så betyder det inte att jag inte får lyssna på party musik. Låten här under har verkligen vuxit till en stor favorit för mig, så jäkla härlig. Älskar det ding-ding-dingandet. Så upp ur stolarna och skaka på rumpan nu!




- jag har ingen anning om vad han sjunger... men det låter bra iaf... haha

Something kinda ooooh

Jag gillar låtar som är härliga att sjunga med till, oavsett om man sjunger "Sweetest ass in the world" eller som nu "Something kinda oooh", det är nice.



Den blonda tjejen med bruna ögon ser väldigt bra ut... Nu vill jag kaffa bruna linser ännu mer! Hade varit så kul att pröva. Gillar mina ögon väldigt mkt, men hade gärna sett hur jag ser ut i bruna.

Glad!!!

Pratade med chefen på förskolan jag vikarierat (och jobbade på innan jag började plugga). De erbjöd mig en heltidstjänst på iaf 3 månader att börja med! Sååå underbart! Jag sä såååå glad!

Nu ska min förkylning bara botas, ska masa mig upp imorgon och vara där på planering kl 8... Hoppas att jag inte är sämre igen imorgon, för jag vill ju så gärna jobba! Och det hade varit super bra om jag hade kunnat vara med på planeringen imorgon.


Wiiiiiiiiieeeeeeeeeee, jag är glad!


Dags att känna sig gamal?

Idag fyllar mina små syskon 20 år! Stort grattis till dem!
Men 20 år det är väl jag som är det? Tycker de ska vara typ 16... ja, och jag 20 då alltså...
Hm, ja man vet att man börjar bli gamal när en små syskon får gå och handla på systemet! Haha.

Hoppas nu att de tycker om sina presenter som jag lagt ner själ och hjärta i, som alltid. *ler*

En sak är dock säker, jag är en jävligt stolt stora syster, mina syskon är underbara! Är stolta över dem, över deras person och hur långt de kommit i livet. Älskar er!

Förkyld!

image123


Jag har fått förkylningen från helvetet! Hade hoppats att den skulle ha gett sig efter allt mitt vilande denna helgen, men icke! Den har naglat sig bestämt fast i mig.

Trotts te drickande, vitlök, näsdroppar och vilande så vill den stanna kvar. Hatar det! Hatar febern, kallsvetten och hostan som gör mig knäpp. Halsontet och det ständiga locket för öronen är inte mina favouriter heller.


Har tillbringat största delen av helgen sovandes i sängen eller ner bäddad i soffan framför Desperat Housewifes på dvd, med te koppen i ena handen och näsdukar i andra. Jag hoppas på ett mirakel under natten så jag är frisk som en lärka imorgon när jag ska cykla iväg till jobbet.


Ja, hoppas kan man.


Words.


Det snöar!

Vad nu?! Det snöar ju! Stor vita flingor, massvis av dem!
Det måste alltså vara mars månad för att vi ska få snö i Skåne. Japp, det har vi växthus effekten att tacka för. När jag ver liten (nu lät jag last gamal) för ~15 år sen, då jag var 8, då hade vi snö på jullovet och grejer, detta är första snön inte bara för i år, utan för denna hela "vintern", iaf i den delen av Skåne jag är bosatt i.

Snön lägger sig inte, det är för blött på marken efter att det regnat hela dagen... Men det är iaf fint att titta på när det faller där ute i mörkret upplyst av gatlyktans sken.

Känns så mysigt och det är väldigt vackert.

Nostalgi trip

Denna låten spelades på radion innan idag (eller var det igår?) och plötsligt kom en våg av nostalgi över mig. Det var mellanstadie disco på fritidsgården, rökmaskin, läsk på flaska och små chips påsar.
Känslan när man gick upp på dansgolvet där i mörkret och dansade tryckare. Dock brukade jag knäcka ryggen en anning eftersom jag var lång för min ålder och de söta pojkarna inte hade börjat växa ännu...

Men denna låten är helt underbar. Tidlös dessutom, för trotts att discona med hubbabubba lukt i luften gjorde sig starkt påminda så kunde jag inte annat än att tänka på min älskling efter ett tag. Please forgive me, I cant stop loving you.

För övrigt så hade jag en väldigt stor powerballad period under senare delen av mellanstadiet. Det var Celine Dion, Bryan Adams, Absolute lovesongs med Bonnie Tyler och andra snyft snyft drottningar.


Jag är elektrisk, jag vill bara dansa

Japp, så är det allt.
Me hjärtar this song. Blir så glad av den! Och man måste sjunga "Jag är elektisk, jag vill bara dansa". (I know im such a nerd, but a happy nerd!)





När vi ändå är inne på dans temat... (För det händer ju så sällan att jag är inne på det, haha). Så måste låten här under vara en av de låtar med absolut sämst text... För hur jävla sann blir den egentligen? Det är en av världens mest dansanta låtar - man (jag) kan inte stå still till den - och ändå står man och sjunger med för full hals "I dont feel like dancing" samtidigt som man dansar som en tok och absolut inte kan tänka sig nåt annat... knepigt det dära...


RSS 2.0