Lycka uppbalndad med förväntan och kallafötter

Efter att försökt hela kvällen igår och morgonen idag kom jag då äntligen in på studera.nu för att se hur det hade gått med min ansökan...
Det stod antagen... Jag kom in!!!

Nu känner jag mig väldigt uppbandad... För det första har det nog inte landat helt än... Det känns inte riktigt på riktigt. Igår kväll när jag inte hade lyckats få reda på hur det hade gått än fick jag så jäkla kallfötter "vill jag verkligen börja plugga, är det detta jag vill, tänk om dittan och dattan...". Faktum är ju att jag typ har gått hela våren och väntat på detta, att jag skulle få veta att jag hade kommit in! Så det känns bra, oroligt och lite nervöst men bra!

Nu ska jag ner till stan och handla Betty Boop block som jag ska ha när jag börjar skolan... haha ;)

She is my idol

image76

Hon är så jävla bra! Haha, klokren :D



Någon gång i mitt liv ska jag skaffa mig en katt som heter Nemi, det bara måste jag göra.

Fjärilar i magen

image74


Ikväll, efter klockan 18 får jag reda på hur det har gått med min ansökan till Malmö högskolas lärarlinje... Måste säga att det känns väldigt nervöst just ju... Om sådär 3 timmar kommer jag antingen veta vad jag ska göra med mitt liv de närmaste 3 och ½ åren eller också kommer jag vara lite ledsen i ögat, men veta att jag iaf kommer ha jobb hösten ut...
Usch... detta blev alldeles för jobbigt just nu känner jag. Måste hitta på nåt att aktivera mig med tror jag...

Hässleholm t & r

Idag har jag varit och hälsat på Josse en stund på hennes hemma plan. Upptäckte dock att Hässleholm inte har mycket att hänga i julgrannen. Tacka vet jag Lund, älskar denna stan.
Men det var jätte kul att träffa henne, var alldeles för längesedan sist. Vi gick och små tittade lite i affärerna, promenerade och pratade om allt möjligt. Käkade på Graffiti, mums med bakadpotatis, längesen ju.
Sen var det dags för mig att ta tåget hem och för henne att åka till jobb.
Måste säga att det här med sommarkortet är en bra uppfinning, kan man åka och hälsa på kompisarna som bor lite längre bort bara för några timmar utan att det ska behöva bli snor dyrt.

Nobody put baby in the cornor...

Är detta en av de topp 5 bästa filmscenerna eller vad? Jag har nog sett Dirty dancing minst 50 gånger vid det här laget. Det kommer bli många fler. Jag kommer aldrig, aldrig att tröttna på den filmen. Älskar den! Enjoy!








Btw, känner ni igen mamman? Hatar den serien hon är med i nu... Men kan ni se vem det är?

Jag fick nog inte shoppa mer... :'(

Jag fick ett brev hem från banken, i det stod det att de rekomenderade att jag skulle spärra mitt kort för att de trodde att mitt kortnummer kommit i orätta händer...
Mindre roligt.
Det först jag gjorde var att kolla så att inga pengar hade försvunnit sen ringde jag x antal gånger och kom till slut fram till en kille som efter lite "du får ringa hit och hit istället" och jag svarde med att "det går inte att komma fram på det nummret, jag har försökt hela morgonen, det står i brevet att ni ska kunna hjälpa mig", "ehm... ja, jo det står det ju iofs...". Sen var han en snäll pojk och spärrade mitt kort. Han kunde inte svara på vad som hänt med mitt kort eller så... Men jag tackar så hjärtligt för en mindre hjärtattack...

Mitt nya kort skulle komma om ungf 4 dagar... jag ringde igår så det betyder att jag kommer få vänta till nästa vecka innan jag har mitt kort, och vad jag vet så skickar de ju kortet först och koden några dagar senare... Så jag undrar när jag ska få shoppa igen? Tror de tyckte att jag spenderat för mkt pengar den sista tiden så det var därför de spärrade det...
Men jag har ju planerat väldigt mkt till nästa vecka! Ska ju tom åka över till Helsingör! Då måste man ha pengar, annars är det inget kul *puttar med underläppen*.

Och hur har de tänkt att jag ska köpa en present till min kära mamma på söndag om jag inte har något visakort?!
Detta var väldigt, väldigt dumt planerat, faktiskt.

Min söta "lilla" farmor

image73
Grattis på 80-års dagen farmor!

Idag firar min söta farmor sin 80-års dag! 80 år det är ju inte klokt, undrar vad man tänker när det slår en att man faktiskt är 80 år... Nu ångrar jag lite att jag inte frågade henne det mellan tuggorna av hennes goda bullar och smarriga jordgubbstårta.
Tänk att hon faktiskt föddes på 20-talet och växte upp mesta delen på 30-talet! Var tonåring och ungdom under 40-talet, upplevde 2 världskriget och allt det där. Har sett hur världen har utvecklats. Från att man åkte häst och vagna till att alla springer runt med små telefoner som man kan fotografera med och hela tjilivippen...

En sak är säker, även om hon antagligen inte kommer läsa detta, jag älskar dig farmor, du är och har varit världens bästa farmor!

Ny mobil för 0 kr, ja tack!

image72Hur kan detta vara möjligt?
Jag har ju helt och hållet glömt bort att berätta att jag har fått en ny mobil! För jag fick den faktiskt, alldeles gratis. En röd, söt liten Sony Ericsson 610i. Det enda jag behövde göra var att förlänga mitt abonemang med 3 med 24 månader, jag har ju ingen plan på att byta operatör så jag promenerade bara in på 3 butiken och frågade om jag fick en sån om jag förlängde mitt abonemang (som både är snor billigt och bra) och hon svarade "ja". Så ungf 5 min senare trippade jag glatt ut med en ny fin mobil som jag inte behövt betala en krona för ens. Det kallar jag rolig shopping!

<3

Den har kommit! *hoppar och stuttsar*
Och den luktar nästan ännu godare än jag mindes.

Mmmmmmmmm! Blidde bara en 30ml denna gången, men jag kommer köpa en större flaska när denna är slut.

Här med konstaterar jag att jag inte har mkt gemensamt med Paris Hilton, men vi har nog samma goda luktsinne, för det här med parfym, det kan hon! ;)

Ny luktegott på väg :)

image38Ja, då var den beställd. Heiresse by Paris Hilton. Sprayade lite på handlen sist jag var inne på Kicks, den luktar sååå gott! Och den passade på mig, gick och sniffade på den hela dagen - fick några konstiga blickar när jag gick omkring och tryckte upp handleden mot snoken :P
Såg att den var nersänkt till 169 kr (!!) för 30ml så jag var ju bara tvungen att beställa den nu! Blev endast 198 :- allt som allt med porto och hela tjilivippen. Nu hoppas jag att jag får den redan på tisdag eller onsdag så jag kan gå och lukta super ljuvligt. Längtar.

För övrigt så är parfym.se en väldigt farlig sida... Ha begäret tar lätt över, så var aktsama om ni vågar er in där ;)

RSS 2.0