Min hat-kärlek till Robbie

Ja, what to say liksom? Jag har ständigt haft denna hat-kärlek till Robbie Williams, när jag tror mig ha kommit på att jag verkligen avskyr både hans person och hans musik kommer han alltid med något nytt som jag inte kan hjälpa att älska... Jag vet aldrig var jag har den karln... haha.
Hur som helst så ligger han på älsklings listan nu med hans underbara nya låt "Kiss me". En annan låt jag formligen älskar, som jag hade glömt men kom på nu när Kiss me spelas på radion är "Sin, sin, sin", för överigt är videon så jäkla cool. Enjoy!


Torsdag är det va?

Blev just väldigt fundersam över vad det var för dag idag... Men visst är det torsdag? Nu blev det plötsligt mycket bättre när jag kom på att det är fredag imorgon.

I onsdags cyklade jag ner till Nova efter jobb. Jag hittade ett par super snygga rosa, silver, gråa Puma skor som jag blev storm förtjust i, de var super sköna och jag blev ännu mer förälskad när jag såg att de var nersatta till 299 spänn! Sen att de är för varma för att använda nu det skiter jag i, jag kommer vara så fin i dem till sen sommaren och hösten. Jag har kommit på att jag har blivit tokig i skor med rosa detaljer osv... Eller vad fanken, jag har blivit tokig i rosa överhuvudtaget! Haha.
Har precis gjort ett jätte fint armband med rosa (olika nyanser), vita och genomskinliga pärlor. Är fruktansvärt stålt över det och känner mig som en stolt 7 åring som gjort något fint i slöjden som hon vill visa för hela världen. Haha. Jag är så knas! Men det är så jag känner. Haha.

Förutom mina Puma pjux så hittade jag en söt rosa/vit kläning (titta rosa igen!) och en grå kjol som är så söt så jag har frågat chans på den... Den sa ja, så den fick följa med hem.

Sen så tror jag på tankeöverföring. För när jag stod i provrummet tänkte jag att det hade varit bra om jag hade fått hängarna till kjolen och klänningen med mig hem, tänkte att jag skulle fråga om man kunde köpa dem. Så när jag står i kassan frågar kassörskan "vill du ha hängarna med hem?". Lite scary faktiskt... haha. Men jag blev glad som en fiskmås (är de glada? det låter glada iaf... kanske glad som en glada?) och tackade så klart ja. Sen blidde det 2 linnen för 100 spänn på H&M. Älskar de linnena har nog dem i 7-8 olika färger nu. De passar till allt. Över, under, ensama, tillsammans... Up to you! Gotta love them.

Trevlig midsommar!

Ha nu det så mysigt där ute i sommar regnet! Ta det försiktigt med nubbed men käka jordgubbar som om de vore dina sista! ;) Jordgubbar är väldigt nyttigt så det behöver man inte oroa sig över, (det är väl det man har på eller till som är det onyttiga) shit nu blidde jag sugen på jordgubbar! Måste vänta till ikväll dock.

Sen så tycker jag inte vi ska deppa för att det är regn, de flesta har säkert redan i förväg sagt det kommer säkert bara regna på midsommar eller något liknande, så upp med hakan och tänk på att vi är lediga, får äta jordgubbar och de som vill får supa sig oförskämt fulla med den enkla anledningen det är midsommar.




Så en liten parantes... Igår börja regnet formligen vräka ner. Var tvungen att gå ut på balkongen och titta. Jag och älsklingen stod där och lutade oss över räcket och kände på regnet. Underbart. Fick sån lust att bara springa ner och ut i regnet och dansa och hoppa. Men struntade i det för jag inte ville skämma grannarna... Men just nu måste jag säga att jag ångrar att jag inte gjorde det trots allt.

Min "sommarplåga"

Japp nu har jag verkligen bestämmt mig för vilken som ska bli min sommarplåga! För äntligen har Mange Schmidt kommit med lite nytt. Jag har återupptäckt min kärlek till honom. Har inte hört alla hans låtar men jag verkligen rå diggade (säger man så fortfarande? haha) hans glaaaaassigt ;)
Så nu lyssnar jag på Mange Schmidt's Giftig om och om och om igen. Gotta love that shit.


Den är giftig o den smittar ner dig
Du har hört den förut så du visslar med mig, ba


A, okej, då var det dags igen
Mange Schmidt fortfarande glassig men
Nytt år, ny låt, nytt mode, ny glow
Men det är samma gamla kille med ett härligt flow
Jag liksom irriterar på ett fyndigt sätt
När jag levererar på ett myndigt sätt
O jag vill ha dig på ett syndigt sätt
Så det blir gyllene tider när vi två blir ett (woo)
A du vet vad jag talar om
O om du inte vet, vet du när jag talar om det (oo-ey)


He is a little bit of a genius i must say ;)

Sweet 16? Oh yes it was!

Lyssnat på en massa gamal underbar musik. Som får en att bara vilja dansa, dansa och dansa lite mer! Fick sådan nostalgi tripp att jag bara vill bege mig in i en tidsmaskin nu med detsamma!
Gah... vad jag inte hade gjort för att få bli sådär 16-17 igen. En fredag, åka till jägers. Se havet med människor gunga nedanför mina fötter när jag står uppe på högtalarna med mina bästa vänner och dansar. Känner hur basen i högtalarna slår under mina fötter. Behöver inte en droppe alkohol för musiken och stämmingen ger mig min tripp. Känslan är så total, så underbar!
Låt mig få bli 16 för en fredag till! Please!

Puberteten efter 30?

image71
Nu vet jag iofs inte om jag är sen... Men iaf. Sen Gwen Stefani kom med sin nya platta har jag tyckt att det sett ut att vara lite för mycket bröst än vad hon haft tidigare. Jag har frågat älsklingen men han har bara svarat vet inte. Så för att få mina teorier till ro var jag ju tvungen att googla lite, och visst kom det fram bildbevis som heter duga. Sen om Gwen har gått från små myggstick till iallafall en B-kupa eftersom hon lagt in silikon eller för att hon hamna i puberteten efter 30 det låter jag vara osagt. Hennes bröst har iallafal blivit betydligt större!

Sen är det ju klart hennes ensak om hon nu lagt in och fyllt ut. Hon har isåfall gjort det så det ser proportionerligt ut. Kan förstå att man kanske vill ha lite större bröst om man har så små som hon hade innan, men tycker ändå det är synd om det nu är så att hon fixat dem... Tyckte hon var kaxig och cool precis som hon var, trodde hon var tillräkt självsäker och cool för att inte lägga sig under kniven...

Självmords benägen?

 Kom hem från jobb för en liten stund sen. Härligt att sluta redan 14! Denna vecka och nästa går jag mesta dels på städ vilket betyder att jag själv fått lägga mina 6 timmar + rast när jag vill. Alltså har jag slagit min morgontrötthet på käften och börjat jobba redan 7.30 idag så jag kunde få gå hem redan 14.00. (Från början hade jag tänkt börja redan kl. 7.00 men när väckarklockan ringde i morsen insåg jag att det var på tok för tidigt.)

När jag cyklade hem fick jag dock en mindre trevlig överraskning. Glad i hågen cyklade jag inget ont annade när image70det plötsligt dyker upp en självmords benägen fluga! Och var har den bestämt sig för att ta sitt liv om inte i mitt öga. Detta tyckte jag emellertid inte var någon alls god ideé eftersom jag, halvblind, fick cykla hem och skölja mitt svidande öga...

Min nya ögonsten

image69Till folk som säger att man inte kan köpa lycka säger jag bara: Bullshit!
Hade man inte kunnat köpa lycka varför är jag då så satans glad? Min lycka bottnar i gårdagens ny inköpta bilskärm som jag sitter och villar min ögon på just nu. En 19 tums widescreen med hög kontrast och bra responstid. Im fo fucking happy! Den är sååå fin, jag är så nöjd med detta inköp att jag måste klappa den när jag går förbi!
Kalla mig materialist eller vad ni vill, men faktum är att när jag väl unnar mig något dyrt och fint som jag velat ha länge, då är jag jävligt lycklig!

Föresten är det oftast rika som säger att man inte kan köpa lycka... Va fan vet de egentligen? De har för mycket för att en kunna uppskatta vad de har.


All work and no play makes Evelina a dull girl

Ja, det är så sant så sant...
Jag fick nog världens kick (solsting?) igår när jag gick och såg alla studenter... Ville bara hoppa, skricka och dansa! Än värre blev det efter att jag köpt en fanta och nog fick en sockerkick. Haha
Men jag bara tyckte att livet var helt underbart! Sån totalflipp som jag får ibland. Inte lika ofta som förr då jag kunde få det varje dag. Men när det händer så händer det.
Men sen kom jag på att jag faktiskt skulle jobba idag och gå upp kl 7 så då var det inte lika kul när mina ny påkomna fest planer fick kastas i det runda arkivet lika snabbt som de var tänkta...
Men men, snart så! Hoppas jag.

Vill ha sommarlov. Vill verkligen ha sommarlov. Kunna vara ledig i en halv oändlighet. Bara lappa sol, bada och festa oavsett vilken veckodag det är.

Men nej då, nu är man vuxen och måste jobba och få ihop pengar och allt det där. Jaja, snart är jag ledig en vecka iaf. Hoppas att det blir underbart väder då.

Vill att det ska vara fredag! Vill dricka och bli lagom fnittrig. Åka iväg till en club med skit bra musik och dansa hela jävla natten. Det är vad jag vill!

Men jobbet väntar imorgon...
All work and no play makes Evelina a very, very dull girl...

Sjung om studenten...

image68Idag tar min lillebror studenten, min lillebror! Det är fan inte riktigt klokt... det måste ju betyda att jag gått och blivit jätte gammal?
Tyckte att det precis var jag som stod där med mössan på sne och sjöng för fullhals när man blev utslängt i verkligheten. Måste medge att jag är ganska så avundsjuk. Hade gärna upplevt studentvecka och balen en gång till.
Jag hoppas iaf att han får en riktigt bra dag/kväll/natt. Vet själv att jag hade skit kul den veckan.

Underbart.

Det är sommar. Solen skinner. Jag har redan slutat jobb och är hemma.

Jag känner mig fylld av total lycka.

Livet är underbart!

Söt, röd, liten överraskning

image67
När jag gick ut på balkongen när jag kom hem från jobb idag väntade där en liten överraskning på mig. En liten söt present lagom såhär dagen efter min föddelsedag. Ett precis lagom rött, sött och moget smultron, bara till mig! :) Det var verkligen super mumsigt! Hoppas bara inte att de andra blir mogna imorgon så min brorson får för sig att kidnappa dem till hans lilla mun och mage... Så kan man ju inte ha det! Det är ju i min mage de ska bo... haha ;)
Men nu är det sommar! För nu har (hade) jag smultron på balkongen!

Lite äldre (!) lite visare (?)

image65
Rosor från min älskling


Igår, den 7 juni, för 23 år sen tog jag mitt första andetag... Det har blivit en hel del flera sen dess.
Jaha, då är det bara att finna sig i att man börjar bli gammal mindre ung. Äsch, egentligen är jag väl inte så jäkla gamal som jag fått mig själv att tro. Jag tycker ju inte att andra 23-åringar är gamla. Så nu får jag skärpa mig.

Min dag var riktigt bra igår. Solen sken på mig, det var nästa lite för varmt tom. Jag fick en jätte söt blomma av dem på jobb, trodde inte jag skulle få nåt så jag blidde jätte glad.


       
Alla ni som älskar prinsesstårta klappar nu...

När jag kom hem fick jag ett dussin fina röda rosor av älsklingen och en stor prinsesstårta! Mums! (den var jätte söt och stor och god, precis som en tårta ska vara, finns tom kvar fortfarande!).
Sen körde vi iväg och köpte vars en grekisk kebab och begav oss ner till havet. Satte oss där, ungf 10 m från havet och myste, åt våra super goda grekiska kebaber och hade det alldeles, alldeles underbart i solen.
Sen gick vi ner och kände på vattnet, jag gick i till knäna och kände så för att bara kasta mig i vattnet, men då hade jag väl fått gå drypande våt hem... så jag stundtade i det. Älsklingen plockade några fina snäckor till mig som jag fick :) Han är så söt!
Sen åkte vi hem igen och åt tårta. Hade som sagt en super mysig föddelsedag. Imorgon blir det kalas med allt vad det innebär.


Grekisk kebab, mums!

Personal fest igår

Jahapp, då var personal festen över och förbi.
Jag behövde inte var sådär super nervös för jag hamnade sidanom en tjej som jobbar på samma jobb som mig. Tur var väl det för de flesta pratade med dem de jobbade med i vanligafall... Mitt första närmande med att säga "hej, är dessa två stolarna lediga? det kommer en till som jag känner som jag tänkte hålla platsen till" möttes med en blick som såg mer än livrädd ut och en försiktigt nick... Jaha, latjolajband tänkte jag. De är rädda för mig innan jag satt mig... haha

Sen blev det bättre. Fick lite mat, men det var iaf god, kvalitet framför kvantitet antar jag.
Underhållningen bestod av en allt för flummig trubbadur... Funderade verkligen på vad hon tagit innan hon kom in i lokalen. Men visst, det blev en hel del skratt åt henne.

Sen blidde det en del dansande, det är alltid trevligt och det var det som förgyllde kvällen. Vid halv ett snåret kom älskligen och hämtade upp mig och vi begav oss hemåt, precis lagom.

Kvällen till ära fick jag den här tjusiga kommentaren:
"Hur mycket har du druckigt? Du är ju alltid så normal på jobb."
Kan här med konstatera att mina arbetskollegor inte har en anning om vem eller hur jag är...
(för kännedom kan jag säga att jag druckigt ett glas rödvin... det behövs mer än så för att jag ska bli full).

Men faktum är att jag ser till att vara lite mer vuxen och mindre "jag" på jobb, vill ju inte skrämma bort barnen heller.

Sveriges nationaldag, idag

image60

Denna bild får mig att tänka på sommar, skolavslutning, förväntan om varma sommardagar, bad, glass och ha det alldeles, alldeles underbart ute i ett sommarvarmt Sverige.

Det är nationaldag idag, så jag tänke bjussa på lite allmänbildning:
"Den 6 juni har kallats Gustav Vasas dag, svenska flaggans dag och är nu Sveriges nationaldag och svenska flaggans dag. Någon gång under 1800-talet togs den 6 juni fram som en nationell minnesdag. Dagen firades till minne av den 6 juni 1523, då Gustav Vasa valdes till Sveriges kung och unionen med Danmark därför slutgiltigt upphörde och Sverige blev en självständig stat. Enandet av landet, som hade påbörjats under medeltiden, fortsatte under Gustav Vasas styre."

Visste ni föresten att det inte var förens 1983 som det blev bestämmt att 6 juni var Sveriges nationaldag? Innan var det bara "svenska flaggans dag". Där ser man.

Synd bara att vi inte kunde få bada i sol idag... Men då kan vi ju spara det till imorgon, då det är min dag ;)

Vara liten en gång till?

image59När man var liten och sa att man längtade efter fylla år, att bli äldre, att bli vuxen då sa alltid de där vuxna åt en att man skulle njuta av att vara barn, ta vara på det och allt det där. Som man bara tyckte var skit snack. Men nu, med facit i hand, trotts att jag inte är jätte gamal ännu så ser jag att det hade rätt, ack så rätt.

Vad hade man inte gjort för att få vara liten en gång till? Bara för en sommar?
Få ha sommarlov som kändes som det vore ett år långt. Vara ledig och ha det underbart. De enda problemen man hade var kliande myggbet och ett uppslaget knä i värsta fall.
Man sprang omkring barfota i gräset, lekte dunkgömme, bollen i burken eller hade vattenkrig. Åkte till stranden och bada och åt glass, utan att behöva bry sig om hur ens bränna var eller att man var för fet eller annat. Man kunde leka, cykla, åka inlines och njuta hela sommaren. Inga krav, inga måsten, bara vara. Bara få leva och ha det underbart.
Det är så man hade gjort väldigt mycket för att få vara barn en sommar till. Iaf jag.

Imorgon...

Jag hade sååå gärna velat åka till Nova imorgon och shoppa! Handla söta skor, kläder och accesoarer, se ut något fint att önska sig i present och en ny plånbok för min gamla underbara och trogna snobbenplånbok har mer eller mindre börjat gå i pension... han ser lite sliten ut och dragkedjan till myntfaket har redan gått i förrtids pension verkar det som...
Problemet är bara att jag kommer ha väldigt, väldigt svårt att hitta en ny plånbok som motsvara min snobben. Den har verkligen varit underbar! Perfekta fack, smidig och så fin. Vill ha en Björn Borg plånbok men den jag vill ha finns inte mer har jag inset, tänkte då köpa en sån som min syrra har... men den är slut överallt! Suck.

Det finns mycket annat jag hade velat göra imorgon med... Men jag har åkt på stängningen och sen har jag en timme på mig att ta mig hem, dusch, snygga till mig och sen ta mig tillbaka till jobb för att åka iväg på arbetsplats fest eller vad man kallar det... Usch. Lagom nervös över det. Skulle komma 125 pers! Och jag vet inte var jag kommer sitta eller med vem. Är rädd att jag kommer bli utfryst i ett hörn för att jag är ung och oerfaren... Hoppas, hoppas jag hamnar med någon rolig och snäll person. Annars kommer morgonkvällen vara dötrist.
Hade jag vetat att jag hade åkt på stängningen hade jag nog inte skrivit upp mig... Men nu är det gjort så det är bara att stressa, stressa och sendan hoppas att det blir både bra och roligt...

Ser jag så "hängig" ut?

Nu börjar jag faktiskt undra, på riktigt alltså... Ungf. var tredje dag dimper det in ett mail till mig om viagra! Jag kan då inte förstå varför. Jag besöker aldrig några porrsidor och har än mindre registerat mig på något sådant eller beställt några piller förrut.

Jag är dessutom ganska säker på att jag inte heller behöver någon viagra... Men vem vet, det kanske finns någon där ute som tyckt jag ser alldeles för hängig ut och bestämmt sig för att traka mig med mail om viagra tills jag beställer?

Fredag!!

Äntligen kom den väldigt, väldigt efterlängtade fredagen! Jag tycker denna veckan har varit olidligt lång. Har kännt mig lite halv krasslig och kännt att jag inte hunnit sova ut eller haft tid med det jag tänkt. Det har helt enkelt varit en stressad och kämpig vecka.
Detta visade sig ännu mer i att jag landade i soffan så fort jag kom hem, satt och slö tittade lite, fanns bara skit på tv och jag var sååå trött så jag sa till älsklingen att jag skulle sova en timme. Efter en timme kommer han in och pratar lite med mig... Jag är dock inte intresserad av att prata, tycker att sängen är alldeles för skön och mysig för att göra något annat än att sova en stund till. Jag ställer fram klockan en halvtimme. Mycker riktigt ringer den 30 min senare, jag znoozar 2 ggr sen sover jag vidare... Till slut vaknar jag ur en väldigt konstig dröm av att älsklingen klappar mig på ryggen... Samanlagt har jag nu sovit 2 och ½ timme... ops...

Men bra skönt var det. Tror jag behövde ta igen för en slittsam vecka. Nu är jag iaf pigg och hur stuttsig som helst.
Att man vet att det är fredag och helg gör ju så man blir ännu lyckligare, detta är underbart!

RSS 2.0