Evelina lyssnar på reggeaton

Jojomensan... Evelina borde dock veta vid detta laget (efter ungf 23½ år som Evelina) att lyssna på grymt bra reggeaton i ungf 1 timme nonstop får Evelina att bli sjukt danssugen. Att det är fredag kväll gör det hela inte bättre.
Jag måste dock påminna Evelina om att hon är klädd i myskläder, är trött eftersom natten gav max 5 timmars sömn och dagen har inneburit att springa efter småbarn i 8 timmar, dessutom att börja festa kl 23.47 är på tok för sent - allra helst att dra ihop folk till en förfest nu...

Därför får Evelina nöja sig med att sitta och dansa i skribordsstolen och bara vara glad över att hon hittat ett wounderbar mixtape med reggeaton på ~1½ timme som kommer få hennes höfter att röra på sig massvis med gånger!



- Ja, Evelina talar om sig själv i tredje person - ni behöver inte bli oroliga över att någon annan stulit bloggen.

Onsdag... näe, det är ju torsdag!

Blev precis lite klyven andgående vilken dag det var idag.

Har precis, eller ja för ungf en halvtimme sen, kommit hem från en lång promenix i det härliga vår vädret. Det känns värkligen som vår idag! Hur skönt som helst.

De ringde från förskolan i förmiddags och ville att jag skulle jobba imorgon - 8 timmar - och 50% nästa vecka verkar det som. Hur gött som helst! Visst hellre 100% men hellre 50% än inget alls. Så det känns fina fisken. Tror dock att jag får hasa mig ner till arbetsförmedlingen i nästa vecka och skriva in mig... Men jag verkligen avskyr det stället! Får en bara att känna sig allmänt usel och har iaf inte hjälpt mig ett skit, bara lyckats strula till saker ännu mer. Men men, 3rd time is the charm right?
Får se hur jag gör, annars skiter jag i arbetsförmedlingen denna gången, fick ju ändå inte ett öre de andra 2 ggr jag var arbetslös och skrev in mig där.

Men nu ska jag inte tänka mer på den skiten, för jag är ju glad idag, glad, glad, glad!

Later.

Lite humor

Tänkte att såhär på måndags kvällen behöver vi alla ett gott skratt. Gör vi ju iofs alla dagar, men hur som helst så ska jag förlänga era liv lite nu - iaf ni med humor. Detta är rikiktigt bra och kul!





På tal om nåt helt annat så har jag jobbat idag! Underbart. Var helt deppig igår kväll eftersom jag inte hade nåt jobb att gå till idag. Men så ringde de i morse och väckte mig, jag gjorde som alltid förljande:
Harkel, harkel,
host, host
lalalalalaaaaaaaaaa
Och sen svarar jag och låtsas som jag är jätte vaken och typ gick upp för 5 timmar sen, haha.
Belv 7½ timme idag, detsamma imorgon - jag hoppas att hon som är sjuk är hemma på onsdag med, jag vill ju jobba. Fast jag känner mig som en nittio årig gammal kärring med ryggskott... blir så när man bär och lyfter småungar hela dagen. Men det är la över tills imorgon.

Finaste rumpan i världen

Blev glad när jag såg att de översatt denna låten från tyska till engelska. Visst att man kunde ana vad den handlande om när man hörde den på tyska... Men engelska är ju så mycket bättre! Tycker den är riktigt härlig och väldigt trallvänlig - Varning dock, den sätter sig på hjärnan som ett vattenfast plåster!

Hennes röst är väldigt len och fin med.
Visst, kan tyckas vara en lite udda sak att göra en låt om, men det har ju gjort låtar om rosa helikoptrar, kebabpizza och andra saker som jag inte kommer på just nu. Jag tycker iallafall att denna är bra (till skillnad från de andra 2 jag nämde). Dessutom gillar väl alla en fin rumpa? ;)



Nu känner jag att det blir trappmaskinen nästa för mig, haha. Fast jag gillar min rumpa, men lite kan den ju alltid fixas till. Vill ni föresten höra låten på sitt orginal språk, tyska som sagt, så klicka här.



Blir mycket musik nu igen... Men i brist på annat skoj att skriva om...
And I love music, as you know by now.

Walk this way

Denna var ju faktiskt riktigt bra, varför har jag inte hört denna innan. Lite härlig girl power ;)

- Mörka tjejen i Sugar babes röst är så grym.


Satt och tittade lite bland gamla foton

Och nu är jag ju ännu mer taggad på att köpa en digital systemkamera! Dessutom är våren på väg här nere i Skånelandet, snödroppar och krokosar (eller vad de heter) blommar lite här och var. Jag hade verkligen velat ta en massa vår bilder på knoppar som brister och dylikt.
Har en massa ideér. Vill fota stileben och så ska syrran stå model för en massa ideér med - ja, hon har redan lovat!
Gaaah, nån som vill ge mig en sprilans ny Canon eos 400D (japp, jag är kräsen, jag vill ha en ny - annars vet man ju inte hur den har blivit skött, tappad osv. Begagnade kameror går fett bort för min del).

Tänkte att jag inte visat många av mina bilder i bloggen, så här har ni ett handplock. Enjoy!




image117


image118

       



 


Snälla ge mig en Canon eos 400d!

Är så sugen på att fotogragera! Har varit det bra länge nu! Visst att jag älskar min Canon eos 300, men jag har ju aldrig pengar till att framkalla rullarna. Har nog 5 rullar som ligger och vill bli framkallade...

Vill verkligen ha en Canon eos 400D, nu! Har gått och suktat efter den i över ett år nu ju... Hoppas jag får en massa jobb så jag kan köpa den. Har lagt undan pengar så jag kan köpa en men jag vet inte om jag måste ha dem till räkningar istället... Hoppas, hoppas jag får en massa vikariat och jobb nu!

image115



Nej, nu ska jag cykla ner till stan och lämna tillbaka 10 kg lånade böcker! Behöver dem ju inte nu längre när jag hoppat av. Lika bra att få det överstökat. Rensa ut det gamal och in med det nya!

Detta bjuder jag på....

Test: Hur dum är du?

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) du har gått in i en glasdörr.  -Jepp, dessutom duckade jag för några klistermärken som satt på den, hahaha.
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
summa: 4

( ) du har sprungit in i ett träd.
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det. - Det där var en kuggfråga, haha!
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
(x) ditt hår är/ har varit blont.
(x) folk har kallat dig långsam.
summa: 4

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
(x) du har nån gång somnat på en lektion.
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
summa: 2

( ) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
( ) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.
summa: 2

(x) du råkar göra sönder väldigt många saker.
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still.
(/) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen. - Vissa dagar, men inte alla...
summa: 2,5

Summa: 14,5

18 eller mindre betyder att du inte är dum...



Det där gick ju bättre än förväntat! Fast iofs så skyltar jag med all min klumpighet på nätet nu.... så det säger väl en del, haha. Men som sagt; Det bjuder jag på!

Till alla med hjärtan där ute

image114

Men in trees

image112


Jag är så glad! Ikväll visar de Men in trees, jag lovar att jag har längtat efter det! Tycker det är sååå bra! Ska gosa upp mig i soffan med te och kanske en kanelbulle.

Allvarligt så sitter jag och ler nu när jag tänker på att det är mindre än en halv timme tills de visar det på trean. Hehe. Jag kommer bli en tv junkie igen ju! Fast det kommer iofs bara vara det jag tittar på. Nu när Ugly Betty inte går längre och inte Desperat Housewifes heller, som jag för övrigt kom på alldeles för sent att det var jäkligt kul!

Men jag har lånat hela säsong ett av mamsen, sett till avsnitt 15 nu. Haha, det är verkligen kul! Dessutom trillar många poletter ner nu när man får se det från början. Jag började ju titta på det i mitten av tredje säsongen.

Hur som helst, te kokning och soff-värmning nästa!

Dagens citat 13/2-08

"Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon."
Källa:
Mark Twain


- Måste säga att Mr. Twain var en väldigt klok man.

Luktar gott

image111


Det luktar väldigt gott i hela vår lägenhet nu. Dessutom bor det 2 stora kanelbullar i min mage. De var super goda, perfekta helt enkelt! Inte för mycket gojs i, inte för lite... svenskans bästa ord helt enkelt: Lagom.

Det blev inte heller ett tredje världskrig här hemma. Även om jag dominerade lite kanske... Kan inte hjälpa det, försöker att bli av med det. Att inte alltid ha sån kontroll och "ha det på mitt sätt". Inte lätt att bli av med, men jag försöker iallafall. Tror jag har det efter mamma. Är väldigt säker på att det kommer därifrån.

Hur som helst så blev det nog de godaste kanelbullarna jag ätit. Både snygga och super goda. Dessutom älskar jag att det luktar nygräddade bullar i hela lägenheten!

Kanelbullar

Vad gör ni idag? Jag och älsklingen bakar kanelbullar! Degen är snart färdig jäst så då ska det kavlas, bres, kanelas, sockras och rullas...
Får se om vi fortfarande är vänner efter detta, haha.

Nej, det ska nog gå bra. Visste dock inte om att älsklingen min tycker om att baka. Men han sa själv att han "älskar att baka"... Men jag har då aldrig sett den sidan. Trotts 3 år av samboliv. Men han sa att han var för lat... Haha, så jag får nog vänta 3 år till innan han bakar igen...

Minns ni?

Låtarna som var (är) så dåliga att de blev bra?



Försök att inte dansa "dansen" till refrängen...


När jag var liten var jag väldigt pryd... rent av lite konservativ. Så att se denna videon och sen vad de sjöng! Huja...
Jag var väl ~10 när denna kom och jag hade ett jäkla bry med att få mina 6 åringa småsyskon att inte springa runt och sjunga denna offentligt. De tyckte dock det var ännu roligare att sjunga när deras storasyster var högröd i huvudet och jaggade runt dem i affären för att få tyst på dem...
- Nu kan jag dock tycka att den är cool och sjunger gärna med. För även om den är... hm, speciell så är den jävligt catchig och man blir glad av den.


Denna låten är bara sååå dålig. Den har alltid varit dålig och de kan inte sjunga. Likväl sjunger jag med och sitter och små diggar om jag skulle höra den. Men VARFÖR?


Det får va det hela för nu. Kommer inte på fler just nu... Macharena då... Men den vill jag inte ens ha i bloggen, så dålig har jag insett att den är.

Hipp hipp hurra på min namnsdag

Tänkte säga Grattis till mig själv och alla andra med detta underbara namn; Evelina.
Grattis på namnsdagen!

"Kvinnonamnet Evelina kan vara en diminutiv form av Eva, men det kan också härstamma från det keltiska Aibhlin, som betyder 'vänlig'. Namnet har använts i Sverige sedan slutet av 1700-talet och kom in i almanackan 1901." (Wikipedia) - så nu vet ni det.



- Lite ego får man vara ibland.
Köpte 2 par hipsters till mig själv idag, tyckte att det kunde jag allt få fira med *ler*.


Bjuder på en låt...

Ska strax sticka till bussen. Blir en långdag med syrran idag <3
Tänkte att jag kunde underhålla er med en bra låt iaf, nu när det är lördag och allt.
Puss!


Underbart.

Snälla, snälla, snälla är där ingen vänlig själ där ute som vill ge mig lite pengar så jag kan åka till London och se Darren Hayes? Ni förstår inte hur lycklig ni hade gjort mig då!
Var ända sedan 2003 jag fick se han live sist. Det var en underbar upplevelse... Men det är ju fan snart 5 år sen! Är lite måttligt besviken över att han inte har lagt sina sista 2 turnerer i Sverige med... Okej då, jag är sjukt besviken! Hans nya turne verkar verkligen underbar. Hans nya musik är underbar. Jag vill så väldigt gärna åka och se honom så det är inte sant.
Gärna ta en weekend i London, se Darren Hayes, gå på Madam Tusho (stavas?), åka röda dubbel bussar och dricka te. Hade varit mysigt!

Om man bara hade haft en sådär... 3-4000 extra liggandes och skräpa i ett hörn.

Hur som helst, drömma kan man. Hoppas med. Jag hoppas att jag kommer ha samlat ihop och fått råd till att ta ett flyg över till England och se honom innan turnen är över. Eller så kan han ju boka in en spelning i Sverige eller Danmark så blir det ännu lättare!

För att ni ska förstå hur det ska låta när man sjunger live... när man kan sjunga så kan nu lyssna här under.
Ladys and gentlemen, Darren Hayes:


Då var det officiellt

Ja, jag har berättat för mamma (familjen då alltså) och mitt arbetslag på skolan. Jag har här med officiellt bestämt mig för att hoppa av utbildningen. Ska bara ringa och meddela skolan med. För de vet inte om det än.
Anser mig själv inte som någon "avhoppare", gör det inte nu heller. Jag har inte hoppat av för att jag inte pallat eller klarat av utbildningen. Däremot kom jag till insikten om att det är inte detta jag vill. Det är fel, fel, fel. Och det hade inte känts rätt även om jag hade fortsatt i 3 år till. Så varför då slösa bort 3 år av mitt liv? Ta en massa studieskulder och dessutom inte kunna ta studielån till det jag egenlgien vill läsa sen?

Jag tyckte att detta var argument bra nog att trycka på stopp. Så nu är det dags att sadla om. Eller spola tillbaka. Ska ta kontakt med förskolan jag jobbade på innan, hoppas att de har nåt vik jag kan ta. Annars får jag sätta mig upp på "vikarie listan" så de ringer mig när de behöver mig.
Känns på någotvis ganska tryggt ändå, jag har fått in en fot någonstans sedan innan. Det är dessutom en god merit så jag har nog ganska stor chans att få vik lite här och var. Och det känns bra. Vill inte få nåt fast ändå, såvida jag inte skulle komma till ett ställe som känns 100% rätt. För annars har jag ju planer på att plugga igen till hösten. Om jag kommer in och är 199% säker på att det är rätt.

Fast just precis nu lever jag i nuet. Det händer mig typ aldrig. Men vet du vad? Det känns jävligt bra!

Nanna kudden?

Klockan är sen, jag borde ligga och sussa sött nu. Men det gör jag ju som ni märker inte. Min dygnsrytm är totaly fucked up... Måste se till att får bukt på den.

Ska se till att gå upp senast 10 imorgon! Måste fan göra det med så jag kan somna iaf vid tolv på natten.

Hoppas på att det är fint väder imorgon så ska jag ta min långa promenad, det var alldeles för längesen nu. Känner att det hade varit riktigt skönt att få gå av mig lite. Hoppas på solsken imorgon!
Är det regn kommer jag inte att gå... det  vet jag. Speciellt eftersom jag inte äger några regnkläder.
Är det någon som har tips på var jag köper ett par hyfsat billiga och bekväma stövlar så skvallra gärna!

Bort blåst

Stormen kom och gick. Och blåste visst bort mitt party-sug på kuppen...
Antingen är det stormen eller så är det min mensvärk från helvetet som gjort det - avgör själv.

Hur som helst har det blivit hemma mys idag med. Lagade goda kötfärs/ris fyllda paprikor med älsklingen. Sen har vi bara tagit det lungt. Tittat på Harry Potter som till min förtjusning var på tv ikväll och smaskat naturgodis.

Nu börjar emellertid mensvärken dö ut och lämna mig här hemma en smula rastlös. Men jag är ganska trött ändå och med hjälp av datorn kan jag nog slå ihjäl någon timme till innan jag kryper till korgs.

Godis sugen

Är jag nu! Har den där underbara veckan... man blir ju så satans godis sugen då ju! Salt lakrits och chocklad, vill ha! Läste för ett bra tag en som nån forskare som hävdade att mens och sötsug inte hörde ihop utan bara var nån dum bortförklaring från oss... Minns inte om det var en man eller kvinna, hur som helst så kan inte den personen haft mens någon gång!
Bullshit my ass, jag vet väl hur det känns en gång i månaden!

Är för övrigt glad att jag inte valde att partaja idag. Det är ju fan halva orkanen här, blåser och regnar som fan. Var tvungen att öppna balkongen och ta mig en riktig titt. Tjoh, ska vara glad att jag höll hårt i dörren.
Nej, jag ska inte gå ut ikväll, hålla mig hemma iklädd myskläder och ha det mysigt. Fast utan godis *snyft*.

I can

Bjuder på lite fredags musik, denna är (som alla andra låtar i min blogg) grym! Enjoy.



Det är ju bara fredag en gång i veckan så jag slänger in en till...



Nu vill jag ut och dansa! Fest sugen till tusen nu ju... Men en anning för mätt...
Får nog ta mig ut och dansa järnet imorgon tror jag!

Fryser

Utomhus är det hela havet stormar, nåja hela stan stormar iaf...
Det är väldigt kallt i lägenheten ikväll, kan kanske ha att göra med att sovrumsfönstret står på glänt? Men det behövs luftas ut lite här hemma, skönt med frisk luft så jag får helt enkelt frysa lite.

Har inte skrivit här på ett tag nu, kände att jag ville göra det nu. Men jag känner att jag inte riktigt har nåt att skriva om. Fast ibland är det skönt att bara skriva.

Tror det är fritidsresor som har nån reklam på tv nu om speciall erbjudande för resor för par... Hur sugen blir inte jag på att åka utomlands och mysa med älskligen på en vit strand?! Gå längs strandpromenaden i den ljumna kvällen och titta på handgjorda smycken och höra vågorna slå mot stranden... Sätta sig på en uteservering och ta en drink eller två och bara ha det underbart.
Jag blir jävligt sugen! Jag vill. Men inte fan har vi råd att åka nånstanns... vi får stanna i kalla, regniga, blåsiga Sverige istället... Men det är väl nästan samma sak? *Pluttar med underläppen*

RSS 2.0