Heath Ledger dog igår

Satt och tråk surfade lite och stötte på rubriken om att Heath Ledger har dött... En överdos tror man.
Hm... synd tycker jag, hollywood har mist en riktigt bra skådespelare. Tycker dessutom det är synd att han dotter ska växa upp utan sin pappa.

Jag tyckte verkligen om honom som skådis... ännu en gång: jäkligt synd...


Ni kan läsa mer här.





Brukar inte skriva om skvaller, men jag kände att jag ville göra ett undantag nu...

Blogg torka

Har jag nu... kommer inte på nåt vettigt eller mindre vettigt att skriva... Kanske lossnar lite imorgon?

Nu ska jag hur som helst koka mig lite te och sen blir det att bänka sig i soffan framför Ugly Betty och lite senare Gynning, om jag känner att jag vill se det med.

image110

Dagens citat 20/1-08

Idag blir det 2 citat, av samma man...
För att visa min oförståelse för hur folk tänker... Och en viss rädsla för att det är denna mannen som styr vad vi ofta kallar "världens mäktigaste land"...


Jag har egna åsikter - starka åsikter - men jag tror inte alltid på dem.
Källa: George W. Bush

Vapen dödar inte människor, Vapen produceras i syfte att göra det möjligt för människor att använda dem till att döda människor.
Källa: George W. Bush


- Va fan, vi kör ett tredje med...


Jag vet att jag är redo för det här jobbet, och om inte så är det sådant som händer.
Källa: George W. Bush

Tonåring några år försent?

Vet inte vad det är med mig men jag sover så sjukt länge nuförtiden. Om jag inte ska upp till skolan eller praktiken. Vände iofs ordentligt på dygnet över jul och nyår... gick och lade mig vid 4-5 och upp vid 13-14...
Sover till 14-14.30 allt som oftast nu... Och det gillar jag inte! Tycker om att sova till sent, men sent menade jag 11 innan...
Imorgon måste jag hasa mig upp 7.30, ska bli spännaned och se hur fasen det ska gå till. Upp kommer jag väl, men jag kommer väl vara en zombie halva dagen.

Nån som har tips om hur jag bäst får rätt på dygnet igen?

Kvällens truddelut

Mysig som få

 

Tummarna ur rumpan

Har äntligen fått tummarna ur rumpan och städat bort julen. Till mitt försvar får jag väl säga att mina tomtar åkte upp ganska sent så då fick de ju stå framme lite längre...
Vaddå bortförklaringar?

Saknar dock ljusstakarna lite, det var så mysigt. Men men, med tanke på vilken illfart januari har haft så åker de väl snart upp igen. 19:e idag, bara jag som inte kan fatta det?
Tycker det får lugna sig, annars är jag väl snart 24... isch... gammal. Känner mig inte gammal dock. Om man tänker på hur man själv såg en 24 åring när man var liten... Så vuxna och stora. Ack så fel man hade! Känner mig inte alls sådär vuxen. Känner mig ju inte som en tonåring heller, men sådär vuxen är jag inte. Kommer jag kanske aldrig bli heller.

Aja. Hur som helst, hoppas tempot lugnar ner sig lite, hinner ju inte med riktigt.


Dagens citat 19/1-08

There is no reason anyone would want a computer in their home.

Källa: Ken Olson, President, Chairman and Founder of Digital Equipment Corporation, 1977


Mmm... så rätt han hade!

Städa?

image108

Drickbar himmel

image107


Min kärlek för chai latte går inte att beskriva. Det är som att dricka himmel! Det är så himelskt jävla underbart gott! Nam nam.
Jag talar om esspressohouse chai latte, underbar!
Jag måste se till att köpa en ny såndär lite visp som man vispar mjölk med så jag kan göra egna. Ska införskaffa mig muscovadosocker med.

Unnar mig det bara ibland. Det gör ju så att det är ännu mer underbart när man väl får sätta läpparna mot den stora varma koppen och känna lukten och sedan skummet mot överläppen och den krämiga underbara smaken. Yummy!

Har ni inte smakat det så får ni skämmas lite och sen ta nästa tillfälle och sväva upp till molnen.

Dagens citat 17/1-08

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne


Så jäkla gulligt!

Här ska det läsas! Men inte idag...

Fick tag i fyra böcker som jag ska ha i nya kursen. Fick beställa tre till, men de ska jag hämta imorgon vid 12 för de skulle visst samla ihop dem eller nåt. Så då får jag bege mig ner dit imorgon igen *suck*.
Jag trodde ju att man plockade ihop dem med själv, annars hade jag ju beställt dem igår kväll så jag kunde fått dem idag, men men, nu har jag ju lärt mig det.
Vet ju att jag fått ihop 7 böcker iaf, det skrämmade är väl att det inte är alla! Shit pommesfrites vad vi ska läsa under denna kursen! Men inte idag... eller imorgon. Börjar tidigast på måndag... Nu ska jag ha lite långledig först!

Tycker ändå inte om att jag måste till universitets bibblan imorgon, ville ju strossa här hemma och ha det skönt och pyssla och fixa lite. Göra lite smycken och sådära... Men det tar väl iofs inte hela dan att ta sig ner till bibblan...

Måste springa snart

Ska ner till stan och låna en massa studielitteratur till den nya kursen som drar igång på måndag. Hoppas jag hinner förre alla andra, har inte lust att köpa fler böcker...

Sen ska det fikas med Rädisan (läs syrran). Chai latte baby! Har trånat efter det sen... ja, säkert 3 veckor eller nåt.

Nej, nu får jag sätta fart annars blir jag sittandes här halva dagen.
Ajöken.


Till min älskling

Den säger allt!
Kan bli alldeles tårögd när jag hör denna. Underbar och stämmer perfekt.


Dagens citat 16/1-08

Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag.

Källa: Samantha Fox



Hm... bara Sverige som har 7 veckodagar?

2 års fängelse om du har otur...

Förstår inte hur så många vågar använda och slänga omkring med så många bilder som inte är deras egna på sina bloggar... Vet ni om att det finns en copyright lag?
Du kan få saftiga böter och/eller upp till 2 års fängelse av att publicera copyrightade bilder/texter på din blogg eller hemsida... Inte att leka med.

image106


            

Tänkte att kanske inte många vet om det...          
                                                                                                             

Och jag som hade sett framemot det...

Var så glad över att det var Ugly Betty ikväll, har ju längtat efter det! Sådär lagom tramsigt och sött - faller mig i smaken.
Det började och jag myste ner mig i soffan under min rosa fleece filt. Var glad och såg halva... Sen tittade jag på tv:n igen och så var det halvägs inne i huvudet på Gynning. Jahapp... då hade jag visst slumrat till då. Missade halva avsnittet av Betty och halva Gynning... Skit också!

Frågade älskligen varför han inte hade väckt mig, han sa att han hade försökt 4-5 ggr sen gett upp eftersom han visste, av erfarenhet, att jag bara kommer komma med en bortförklaring typ "jag vilar bara ögonen lite" och slumra vidare. Haha.
Men sen var jag ju faktiskt skit trött med. Haft sån jobbig huvudvärk hela dagen i skolan idag. Inte kul när man har reception i 4 timmar och ska vara aktiv. Men det gick iaf...
Dessutom så  fick vi mestadels beröm för vår hemsida, inte mycket negativ kritik faktiskt.

Imorgon är det kursvärdering. Sen e jag ledig tors-fre... jag tors-sön blir det ju, niiiice! Sen sparkar en ny kurs igång på måndag, har bestämt mig för att börja den och se hur den verkar, sen om det inte verkar kul och intressant så ska jag se mig efter ett jobb och hoppa av tror jag... need to follow my dreams you know.

Dagens citat 15/1-08

Hade tänkt börja med en ny grej här... "Dagens citat", enjoy! ;)


Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika.

Källa: Britney Spears


Hahahaha... ja amerikaner och deras geografi kunskaper...

vill inte

nej, nej nej... Jag vill INTE... tjuter som en liten unge...

Måste gå och nanna... men jag vill verkligen inte. Helgen var för kort trotts att jag fick en extra dag...

Bläää.



Ja, jag har väldigt omogna sidor jag med... om ni inte listat ut det :P

Men jag känner bara blä inför skolan imorgon.

Dessutom har idiot skånetrafiken höjt priserna på biljetter och busskort. 640 jävla kronor för att åka mellan malmö och lund! Det är ju sjukt! Och ingen student rabatt har de heller, nej nej, här ska vi inte gynna dem som vill plugga och lever på existens minimum typ... Gah, blir så irriterad!
640 jävla kronor....
och 1200 kr till tand doktorn förra veckan... ska ditt den 29 med så då blir det väl en 600-700 då med...

... jag borde fan gifta mig rikt!




(får tvinga älsklingen att vinna en massa miljoner och gifta sig med mig sen)

Harry Potter - check

Då var 7:e och sista boken om Potter avklarad. Riktigt, riktigt bra! Måste säga att jag blev skit glad att sista boken var så bra som den var eftersom det var några nu på slutet som blev väldigt sega. Men denna var alltså kanon, tillhör iaf topp tre av böckerna i serien.

Hm... Först gången jag läst ut en hel serie med så många böcker. Men de är ju så bra och mysiga!

Litet minus dock, jag tycker att JK skulle ha sloptat sista kapitlet. Det kändes bara så onödigt och krystat. Kan ju inte säga för mkt här om ni har tänkt läsa den eller läser den...
Men, jag kan väl säga att sista kapitlet borde ha slopats, det hade varit roligare med ett litet öppnare slut.

Everybody's fool



... kraftfull, vacker...

Miami ink

image105

Har man tittat på Miami ink ikväll igen såklart eftersom det är söndag! Älskar det programet. Och det är ju så jävla grymma på att tattuera med! Blir så sugen på att skaffa en gadd när jag ser det! Så nu är hjärnan full med tatto idéer. Älsklingen sa en intressant grej när jag sa att jag blev ännu mer sugen på att fixa en gadd när jag såg programmet: "ja, jag med och det hade varit skit coolt att göra sin första hos dem".
Vi har pratat lite löst om att någon gång i framtiden ta en längre semester och bila igenom delar av USA eftersom det finns så mycket att se i det landet, annars är jag ingen större fan av USA precis... Hur som helst så hade det ju varit skit kul att ta en tur förbi Miami och glidda in där och fixa en liten gadd. Man kan ju vara säker på att den hade blivit snygg iaf!

Mr. Depp

Såg en film med Johnny Depp som gick på tv här om dagen, som alltid så gjorde han ett enastående jobb. Tror faktiskt att han är min favorit skådis, ja det måste han vara.
Gillar att han tar ovanliga roller och spelar i ovanliga filmer. Inte såndär hollywood kåt jäkel som de flesta andra skådisar är... Känner honom inte, men det är iaf den känslan jag får av honom. Dessutom är han inte helt fel att titta på heller. Men, han kan var oerhört snygg och sexig men i en annan film kan han se hemsk ut, det är en fördel tycker jag. Fast ögonen finns alltid där, visst har han magiska ögon? Så mörka men ändå så väliga och vackra!
Samtidigt är det nåt mystiskt över mr. Depp...

image104

Dansas helst till just nu

Kan inte höra denna utan att sitta och gunga eller ställa mig upp och dansa. Hur grym som helst och blir bättre och bättre för varje gång man hör den!
 


Nice and jucie just like a tuttsi... Hm, menar de vad jag tror? ;)



De sista 2 minuterna är tomma... med det fanns ingen annan video med denna låten tyvärr...

Lässspar

Har varit hos tandläkaren idag och blivit 1200kr fattigare, jippie! Vill inte ens tänka på vad roligt jag kunde gjort för de där pengarna... Extra kul att man ska dit en omgång till sen...

Jag är bedövad i halva ansiktet och halva tunga, så jag lässspar. Får anstränga mig när jag pratar annars hör man inte vad jag säger. En man på bussen frågade mig en sak, jag var tvungen att prata långsamt för att få till orden, han tittade lite konstigt på mig :P

Enligt tandläkaren skulle bedövningen släppa nu... Men den verkar trivas väldigt bra för en så länge har den inte börjat släppa :S

Soulsearching

Nu har jag kommit till kanten, nu vill inte hjärtat, själen, hjärnan... gå ett steg till. Då kommer jag att gå i krass och sakta, sakta utplånas. Jag skulle försvinna.

Jag lyckades intala mig själv att jag "ville" bli lärare, det var ju bra - jag har jobbat i skola och förskola och det funkade ju bra. Skulle gå lärarutbildningen och få den riktiga kompetensen i ryggen, sen skulle allt vara bra. Jag skulle ju få jobb sen, en inkomst. Jag sökte och kom in - jag borde vara nöjd.

Skulle jag säga att det inte fanns en liten del i mig som önskade att jag inte skulle ha kommit in på skolan när jag öppnade brevet hade jag ljugit. Samtidigt var merparten av mig jätte glad. För jag fick en trygghet, jag visste vad jag skulle göra 3 ½ år framöver. Att jag skulle med största sannolikhet få jobb efter det.

Men. Jag började skolan, allt kändes bra... men det var något som flåsade i nacken, något som sprang för glatta livet för att hinna ikapp mig. Innan jag kom till kanten, innan det var försent.
Det kom ikapp. Det pickade och pickade på min uppmärksamhet tills jag var tvungen att lyssna, ge efter.

Dina drömmar då! Skrek det. Ska du bara ge upp, ge efter, bli en i mängden? Bli det som du så oerhört länge har velat streta emot, bli en vanlig arbetare i den gråa massan.


Tankarna har flyggigt, fram och tillbaka, bråkat som om det var ett världskrig i mitt huvud. Varför? Jag vet ju svaret. Jag vet ju vad jag vill, vad jag brinner för och har brunnit för sedna jag var liten.

Nej, jag ska fan inte fega ur. Jag ska följa mitt hjärta, min själ mitt kall. Jag tänker fan inte passera kanten, jag tänker lägga benen på ryggen och springa tillbaka, tillbaka till mig själv.


Det kommer ordna sig.


Det här med nyårslöften

Varje nyår avger hur många som helst ett nyårslöfte som de oftast inte håller. Jag har själv varit en av dessa. Med insikten om att man typ aldrig håller sitt nyårslöfte har jag därför avgett 2 för år 2008:
- Äta skit mycket godis
- Tränna så lite som möjligt


RSS 2.0