Kvällens truddelut

Syrran visade mig denna videon igår. Måste säga att jag verkligen gillar låten, hur mysig som helst! Shayne Ward är riktigt ögongodis, han är riktigt het i denna videon med.
Såg att många på youtube klassade videon som "porr" och annat trams... Själv tycker jag att den är riktigt vacker! Texten i låten och videon går hand i hand jätte bra! Förstår och känner igen den där känslan som låten & videon återspeglar.

Vackert!


Shayne Ward - No you hang up

Det hade varit mysigt...

Att ta tåget över till Köpenhamn och gå på ströget och fönstershoppa för att sedan gå in på Tivoli. Gå hand i hand med älsklingen och kanske åka en eller två karuseller. Stanna tills det blir lite senare, äta god mat och sen gå och titta på all dekoration och julmarknaden som är så mysig där nu.
Hoppas på att det är sådär lagom kallt så att andedräckten virrvar framför en men man inte fryser utan bara är lite kall, himlen är svart och stjärnklar... Sen ska vi dricka varm lumumba och bara ha det mysigt och alldeles, alldeles underbart.

Det hade varit mysigt.


image94

Jäkla baciller!

Nu vill jag inte vara sjuk mer! Legat/suttit/stått/gått och hostat, snörvlat och varit as trött över en vecka nu! Orkar inte med denna skiten mer nu. Fan jätte trött hela tiden. Inte så konstigt när man knappt kan andas... får väl knappt nåt syre till knoppen...

Hatar att vara sjuk! Förkylning med litervis med slem och släng på lite (mycket) hosta på det så har ni min vardag... Dessutom vill jag börja tränna på allvar nu!!! Kan jag ju inte göra när jag mår såhär! Fan.

Nästa vecka har jag dessutom praktik så då måste jag ju vara frisk. Fixar man inte (är borta från, sjuk osv) praktiken blir man underkänd i kursen, de är benhårda med de. Det var någon som blev underkänd förra året eftersom hon var tvungen att vara hemma och ta hand om sitt sjuka barn... Det tycker jag fan är sjukt, man kan väl inte rå för om man själv eller ens barn blir sjuka! Så länge det finns läkarintyg kan jag tycka...

Men men, nu ska jag snörvla vidare...

Nostalgi!!

När den är som bäst!
Jag måste ha en Disney kväll snart, tända ljus och mysa upp sig under en filt med syrran.



Föresten nån som vet var jag kan köpa Aladdin på dvd? Hittar den ingenstans :'(

Uppe bland molnen?

Igår natt somnade min lilla flicka in. Känns konstigt. Men jag var säker på att det skulle ske snart - hoppades för hennes skull att hon skulle somna in eftersom hon börjat bli dålig.
Sist jag var hemma hos mamma och pappa, som hon har bott hos de sista 1-2 åren så kändes det lite som att det skulle vara sista gången jag såg henne. Klappade henne "avskedande" kändes det som.
Usch, nu blir jag ledsen kände jag... Man har ju trotts allt en hel del minnen med den lilla krabbaten. Hon fanns ju i mitt liv i 6½ år... Även om hon fick surrogat matte den sista tiden...

Hur som helst så hoppas jag hon har det bra nu. Kommer alltid älska dig min lilla Daisy!


image93

Host host host... :(

Jag gick ut med syrran igår trotts att jag kände mig lite hängig. Tyckte hon såg så ledsen ut när jag sa att jag inte visste om jag orkade... Sen kände jag ju att det hade varit kul att komma ut och dansa en massa! :D

Tog det ganska lungt med drickan. Hade riktigt kul. Mycket folk och bra musik. Störrigt att de började spela den allra bästa musiken när vi skulle gå.. så vi stannade 2 låtar till sen var vi tungna att slita oss för att hon skulle hinna med bussen. Vi hann tom stanna till vid kebabvagnen och köpa vars en kebab i pita *muma*.

Jag var sjukt hes igår när vi gick från cluben, kunde knappt prata. Jag brukar vara hes efter att ha varit ute men detta var ju fan extremt

Idag har förkylningen blivit värre igen och jag hostar som en tok! Så kroppen blev nog inte glad av att jag stack iväg och dansade i ungf 4 timmar... Så nu ska jag göra en stor kopp te och mysna ner mig i soffan med en filt och titta på Harry Potter och fenixordern, har ju inte sett den ännu!

Har alla öronvax eller?!

Min tro på svenska folkets musik öra har eliminerarts mer och mer... Nu undrar jag om folk överhuvud taget kan höra när folk verkligen har talang?
Daniel åkte ur ikväll... Killen som borde ha vunnit hela skiten. Tycker bra synd om dem som skulle ha gett han ett skivkontrakt om han hade vunnit, för han lär släppa skiva ändå. Och han kommer slå stort, det tvivlar jag inte dett dyfft på! Synd bara att se han åka ut när där står 2 personer som inte borde ha kommit så långt.
Hoppas nu fan att Marie vinner annars vet jag inte... Fast de är ju klart, hit tills har inte - något år - den som varit bäst vunnit.


Öron godis

Hittade denna låten på youtube ikväll... Nu sitter jag och lyssnar isönder den. Så skön! Riktigt öron godis!



Harry Potter

image92Imorgon släpps 7:e och sista (?) Harry Potter boken på svenska! :) Har längtat efter den lite. Så jag hade tänkt sticka och köpa den efter skolan imorgon, sen är samlingen komplett. Får jag bara hoppas att jag kommer ha tid att läsa den med. Måste köpa lite studentlitteratur med *suck*.

Känns som att jag kommer läsa lite mer i Potter i morgon än i det jag borde dock :P
Får föresten hoppas att inte böckerna tar slut innan jag köpt min... vet inte hur högt tryck det brukar vara på dem...


Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag hoppa ner i sängen. Ser fan ut som en tok dopad tvättbjörn!
Så går det när man sover i snitt 2 timmar 2 nätter i rad.

9 timmar skola är för mycket...

*Gäsp*
Idag har jag varit i skolan från kl. 8 till 17! Det är fan nästan omännskligt! Först ett 4 timmar långt pass med examinationer - framträdande och reflektioner. Sen var det lunch och sen var det tänkt att vi skulle ha 2 timmar reflektion till... men det skippade vi eftersom vi redan reflekterat sönder allt... Min mening iaf, många höll med.

Så Emma och jag satt mest och snackade en massa skit i 2½ timme. Sen var det 2 timmar föreläsning och sen gick jag, seg i kolan, till tåget och åkte hem.

Gick hemifrån när det var kolsvart ute, kl 7.05 och kom hem när det var kolsvart ute 17.45... Behöver jag säga att jag är trööööött?!

Men snart ska jag kränga pannkakor med hallonsylt och sen kl. 20.00 är det Ugly Betty! Yay! Sen 21.00 är det Desperat Housewifes, ännu mera Yay!
Ja, jag vet... jag har inget liv om tisdag kvällarna. Men jag har kul iaf... Om avsnitten kan sluta vara så satans deppiga nu!

Kurslitteratur är alldeles för dyrt!

Allvarligt talat så får man inte tillräkligt med bidrag från csn för alla jäkla böcker man ska ha... Ja, jag säger bidrag för man tar lån med men det går ju till hyra och mat direkt, det lilla som blir över vill de antagligen att man ska köpa böcker för, gäna att man ska låna pengar från släkt och vänner med verkar det som ibland...

Till kursen jag läser nu ska jag läsa ur 8 böcker, 8!! (Tror det vbar ännu fler på förra.) Dessa ligger på 200-300 spänn, alltså 1600-2400 på denna kursen. På ett läsår läser jag 4 kurser... Det blir mycket pengar. Visst man kan låna böcker och blaha blaha blaha... men det finns inte tillräckligt många böcker att låna, så har man riktigt jävla otur får man köpa hela högen, ja det eller strunta i att läsa...

Detta gör, som ni märker, mig en smula irriterad. Det är ju inte som att man kan kasta pengar kring sig... Så mycket har man inte... Eller det kanske inte är meningen att man ska varken äta eller roa sig överhuvudtaget när man pluggar? *suck*

Söndags ångest

Söndagen är här och helgen har som vanligt gått alldeles för fort. Söndags ångesten är ett faktum. Kom just på mig själv med att det brukar vara såna här dagar som jag tänker nej fan nu ska jag ändra på allt, det och det och det och det... Sen blir det måndag och så rullar allt på som vanligt hahaha.

Men, jag ska fan se till att få bukt på vår kläddkamare denna veckan! Var ju på så god väg innan, ska stå med piska i hand och få älskingen att fixa sin sida, haha ;)  Se till att tvätta upp gardinerna, kuddarna och lite annat som bara ligger där inne och tar onödig plats.

Imorgon ska jag försöka hitta hem till en i klassen... I MALMÖ!! Hur fan ska jag hitta i Malmö?! Det här kan bli intressant... Men jag har kollat upp kartor och grejor så gott det går... Förstår inte varför vi inte kunde ses på skolan. Men eftersom jag varit sjuk 2 dagar och de kanske har gjort mkt för grupp arbetet (hoppas det) så ville jag inte säga emot. Men jag hittar nog, annars får de komma och hämta mig på busshåll platsen... haha.

Sorgligt vacker!

Detta är en av de mest vackra och sorliga låtar som gjorts... Lyssna på texten! Musiken till är också perfekt.
 Förstår inte hur albumet kunde floppa, det är fenomenalt! Darren Hayes always in my heart.



Föresten så är det inte rättvist mot naturen att han är gay... De generna borde föras vidare! So hot!

Hihi

Ibland tror jag att Nemi är jag i tecknad version...

image91

Vinter layout fixad!

Såja, då var jag nöjd och klar! Visst blev det fint?
Det märks att jag börjar få lättare för att ändra blogg layouten nu. Går betydligt snabbare nu! Tog knappt en timme, minns första gången då jag inte gjorde det så avancerat som nu, då tror jag jag höll på och pillade med det i 3 dagar säkert 12 timmar sammanlagt! Hihihi

Så här såg den då ut innan:

(klicka på den så blir den större - men det vet ni väl redan)


Och ja ni ser ju hur den ser ut nu :)
Tog mig även tid och laddade upp en ny bild på mig själv!

Höst blir vinter - ny layout?

Ja, jag längtar efter snö! Tycker den regninga, blåsiga hösten kan vara över nu. Jag köpte ju ändå ingen Canon eos 400D så jag kunde fota hösten i all sin prakt... så då kan det ju lika bra ta och bli vinter nu!
Det är ju ändå svinkallt, kan det lika bra vara snö med.

Så då tänkte jag att jag nog ska fixa till en ny layout på bloggen... en med lite mer vinter känsla, vad sägs? Just nu skriker den ju mer eller mindre höst...

Fast det får vänta ett tag, älsklingen ringde just, ska ner och handla. Det ekar i kylen ;)

tråååkigt!

Jag har så satans tråkigt just nu! Hatar att vara sjuk... först sover man bort halva dan och sen orkar man inte göra nåt och allt bara känns tråkigt och meningslöst... vilket får mig att bli fruktansvärt rastlös och när jag blir rastlös blir jag så jävla gottesugen. Blääää! På allt. (Tur att vi inte har onyttigheter hemma.)
Ni ser väl vilken ond cirkel det blivit?

Hoppas jag mår så pass bra imorgon att jag kan åka in till skolan. Vill inte missa föreläsningen imorgon...

Kan man annat än älska Johan Glans?

Sååå underbar! Hahaha

 

Song of the evening

Helt plötsligt ploppade denna låten upp i skallen på mig... Var jättelängesen jag hörde den, men jag verkligen älskar den! Vet inte hur många gånger man stod hemma i flickrummet och dansade och sjöng till denna. Underbar är den iaf.
Turn the lights down low - Bob Marely ft. Lauryn Hill



Är det föresten nån som vet var Lauryn Hill försvann?

Helgens bravader

I fredags hände inte jätte mycket. Hade världens huvudvärk så jag gick och la mig när jag kom hem och försökte sova i typ 2 timmar... ja, förskte. Men jag blev iaf av med skallebanken, fast frös som fan. Älskligen var lite taxi och körde in sin mammas sambo till malmö medans jag försökte sova.
Kände att jag verkligen ville ha pizza så jag bad älsklingen köpa med sig hem. Sen satt vi och mumsade pizza och tittade på idol :)

Lördag, var vi (me and my love) iväg och tittade i affärer. Sen en kort visit hos mina "svärföräldrar" och sen körde vi iväg och köpte med oss mat hem. Jag tog en super god pasta med lax och gräddsås, yummy! Jag älskar lax. Men äter det inte så ofta eftersom inte älskligen förstår att det är gott :P
Sen myste jag till mig med stooor tröja, pyjamas byxor och filten upp till hakan i soffan. Och då... Då ringer Stina och frågar om vi inte kan gå ut och festa! UT?! FESTA?! oj oj oj... här blev det plan ändring. Dock väldigt tacksam att hon ringde och drog med mig för vi hade skit kul! Så det var bara att sätt på radion och slänga av myskläderna för att komma på party humör. Efter sminkning, hår fixning, diverse klädombyte och med mp3:n i öronen med party musik var jag redo att bege mig till Stinisen på förfest. Bussen var sen men jag roade mig med att stå och dansa i busskuren. Kom på sen att jag inte har nån anning om vem eller hur många som såg mig stå där och dansa, men det bjuder jag på ;)
Hade kul hemma hos Stina och ännu roligare när vi väl var ute. Gillar verkligen Blue Ice. Känner att jag blir på party humör nu när jag skriver om det ;)

Sen igår var man hemma och "grattade" pappa. Gosade med min 4 månader unga brorsdotter, fan vad söt hon är! Och så skrattar hon hela tiden nu med, så gosig! Gosade med Philip med (hennes 4 åriga storebror) han är så gullig den ungen med :) Men väldigt bestämd lite man :)
Syrran och jag satt och tittade på foton från när vi var små, haha så kul att se. Sen gick vi en liten runda, så härlig, lagom kylig kväll för det. Sen körde jag hem igen...

Inte mig emot

Christoffer åkte ur idol, ja det vet väl mer än halva Sveriges befolkning... ändå kände jag att jag var tvungen att skriva det... Men, jag är faktiskt ganska glad att han åkte ur... slipper man zappa förbi honom... vet att många gillar han men jag kan inte alls förstå mig på varför. Men smaken är ju som baken som man säger. Glad är jag iaf att Daniel är kvar. Hoppas han vinner hela skiten! Eller nej... det brukar vara 2:an som klarar sig bra, hoppas att han blir 2:a!

Fast, idol är inte det samma utan Evelina. Jag tyckte att hon var riktigt bra! Speciellt när hon sjöng For your eyes only fick ju gåshud ju! Men om det finns nåt smart skivbolag där ute kommer hon nog så småning om med en skiva... Tänk, 19 år och den talangen, hon kan bli stor tror jag.




För övrigt så bara älskar jag den tröjan hon har här. Vill ha, vill ha!

Fall out boy + Timbaland = SANT

Mmm... and i must say... I LOVE IT!

Nu är jag glad igen, denna låten är sååå underbar!
Jag blir så glad och hoppig och studsig, precis som jag ska vara! ;)


(Videon är egentligen helt ointressant, det är låten som är grym!)
Lite synd på svärandet i slutet bara, helt meningslöst... Men det struntar vi i och trycker på repeat istället ;)

Från glädje till irritation på några minuter

Jag är lite sur nu... Först var jag jätte glad, eftersom jag hade hittat lite nya penslar till photoshop och de som jag helst ville ha funkade att lägga in im mitt 0.7... Fina var de med... Satt och latjade lite och gjorde början till en eventuell ny border... Så när jag skulle spara den i min bild mapp som heter "bloggbilder" fanns det inte någon sån mapp där. Den har alltså inte följt med från den gamla datorn och jag hade gjort en massa fina saker som jag hade sparat i den mappen *ledsen i ögat*.
Lite lagom störrigt... får leta egenom mina usb minnen sen och se om den finns där någonstans, mot förmodan. Hoppas kan man ju alltid. Får väl vara glad att det inte är mina foton som kommit bort.

Aja... nu ska jag inte gräva ner mig för det... ska leta upp lite snygga fonts istället ;)

Det blåååååser

Ja, jävlar vad det blåser! Var rädd att jag skulle blåsa i kanalen när jag gick över den lilla bron från skolan mot stationen... läsigt värre ;)

Idag har vi haft lite kurs introduktion. Börjar mitt huvudämne nu och jag kan inte vara gladare! Verkar verkligen skit kul! Jag och Emma blev helt upprymda och kände att vi ville börja direkt, tom så vi ville springa iväg och fixa böckerna så vi kan börja läsa :D
Det säger inte lite det ;) Känner verkligen att jag valt rätt, detta ska bli skit kul!
Dessvärre var inte de som valt svenska i ett mångkulturelt samhälle lika glada som oss. De såg mest besvikan ut och kände inte alls den upprymd hem som allrahelst jag utstrålade som stod och småhoppade, log med hela ansiktet och utroppade "vårt huvudämne är bäst!" haha

Nej, men jag hoppas de kommer trivas sen. Jag tror att jag, med största sannolikhet kommer att stor trivas :D


För att tilläga; jag kommer inte bli slöjdlärare! Som det verkar nu kan jag i stortsätt styra vilken typ av lärare eller liknande jag vill bli helt själv! Den vetskapen är helt underbar!

Neeeej!

Men va fan... Ugly Betty ska väl vara en komedi serie? Nåt man ska sitta och fnissa åt löjligheterna i... Inte ska mn väl sitta och börja böla åt den?
Usch... hemskt slut nu ikväll! Hoppas Desperet housewifes är roligare... Har föresten blivit helt såld på det. Såg det 2 ggr på raken och nu är jag fast sen typ 5 avsnitt tillbaka. Nu börjar det. Bye.

Större lägenhet?

Just nu vet jag inte vad grannarna håller på med... Men det låter som att de försöker gräva sig in i vår lägenhet genom väggarna. De kanske har beslutat sig för att skaffa större lägenhet? Vad vet jag?
Det som är lite skrämmade är att de verkar som både grannarna till vänster om oss (ja det beror ju på vilken sida om huset man står... men iaf...) och de under har beslutat får att utöka sina lägenheter in till oss...

Snart dyker det väl upp ett huvud genom golvet och ett genom väggen... Spännande!

...complicate in a helpful kind of messed up way



I'm beautiful in an ugly kind of fucked up way
My face is not a cliche
And I complicate, in a disconcerting heartfelt way
But I have good intentions
 

                                                                                                                    
                                                                                                                 //Darren Hayes

I brist på annan sysselsättning...

Vad blir ditt namn baklänges:
Anileve
Platt eller lockigt hår?
Lockigt - och jag har tillslut lyckats bli övertalad att det är fint ;)
Har en dröm gått i uppfyllelse:
Ja... mer än en
Vad har du för startsida på internet:
autoblank
Vem ringde du senast:
Tror det var Ramona
Tycker du att sengångare är söta:
Ja, de är söta... de påminer lite om mig, hahaha
Har du haft vattenkoppor:
Ja, planerna om 18 års festen och kusinens student fest gick i krass eftersom jag låg hemma i värmen med tusentals kliande koppor över HELA kroppen och bara ville dö! Fan vad hemskt det var!
Har du någon gång testat karate:
Ja, har andra bälet i det! Hihi. tog det som 6 åring :)
Vilken mobilsingnal har du:
Brick and Lace - Love is wicked
Morötter eller pommes frites:

Beror på. Älskar morötter men till vissa saker vill man ha pommes.
Vad längtar du mest till just nu:
Jag kan åka utomlands och bada i kristalklart vatten igen.
Vilken tv-serie är bäst:
Heroes, Ugly Betty och Vänner
Kan du gå ner i spagat:
Hahahaha... Jaha, det var en riktigt fråga... hahahahahaha - Nej.
Vad är du mest rädd för i hela världen:
Ensamhet och åldras (allt går för fort)
Har du varit kär i en kändis:
Så kär som man kan bli.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
Oftast inte, men det händer.
Vad ska du döpa dina barn till:
Det har ändrats sååå många gånger. Men får jag en liten flicka nån gång så ska hon nog hetta Ellinor.
Sol eller snö:
Hm... både och? Solig dag ute i snön, mysigt värre. Men är det vår & sommar vill jag helt vara utan snön ;)
Snyggaste läraren:
Det måste ha varit han vi hade som vikarie i SO i nian (haha, tror Stina sitter och nickar instämmande nu). Eller nej, vad säger jag! Det är ju jag! Hahahaha ;) - fast jag är inte lärare på riktigt än.

Är du mörkrädd:
Ja!
Ljust eller mörkt när du ska sova:
Mörkt
Godaste drickan till frukost:
Beror på vad jag känner för. Bravos äpple/apelsin/mandarin juice eller mjölk... eller oboy.
Duscha eller bada:
Duscha för att bli ren... bada för avkoppling, eller för att det är så jävla underbart - menar jag havet etc.
Kan du ditt mobilnr utantill:
Ja... men jag brukar få tänka efter ordentligt, annars finns det en risk att jag säger älsklingens ;)
Sjunger du på toan:
Ibland.
Är du höjdrädd:
Ja, men ändå älskar jag höldskräcken - jag är konstig jag vet.
Vilket land vill du åka till:
Grekland, Australien, Kroatien, Portugal (igen), Spanien (Barcelona), Italien (Rom)...
Vad var det senaste som fick dig att skratta:
Med tanke på hur mycket jag skrattar är det svårt att hålla reda på. Men just nu skulle jag tippa att det var älskligen.
Vad tänker du göra nu:
Installera Black & White 2 på min nya dator! Äntligen ska jag kunna spela det! Förra datorn pallade det inte...


Ny ögonsten

Ikväll har jag varit iväg och shoppat en ny ögonsten. Nämligen en ny dator! Den är så fin så! Lyser blått och är silvrig och fin! Om man nu bortser från hur söt den är så är det faktiskt riktigt bra med! Stor uppgradering från min gamla dator. Tycker den är riktigt mysig ;)
Sen så älskar jag paket och överraskningar... och det fick jag faktiskt med min dator, jag fick nämligen högtalare till! Hade jag ingen anning om att jag skulle få så jag blev jätte glad när jag hittade dem i kartongen. Nu kan jag ju spela hög musik från min dator, kommer bli bra nästa gång jag har förfest här ju ;)

Så hela kvällen och natten har gått åt att installera program i datorn, tar sjukt lång tid att få in allt. Men det kommer vara sååå grymt när det är färdigt! - Lycka.

Torsdag.

Kom inte på någon vidare bra överskrift så det fick bli den det blev helt enkelt...
Såg en video med Green Day precis, den fick mig att tänka tillbaka till nåt som handlar om gårdagens inlägg... Nämligen övernattning  ----> Pyjamas Party i mellanstadiet! Haha, vad kul vi hade.

Täkte golvet med madrasser och sovsäckar i diverse olika vardagsrum. Käkade lösgodis och tittade på hyrfilm. Du kanske undrar vad Green Day har med det att göra? Jo, till dessa pyjamaspartyn brukade tillhöra att vi sprang runt och dansade till musik, en sak som hände en gång och sedan blev till typ varje gång efter det var att, tänk er följande:
1995, läsk och godis lite överallt, ett hav med täcken, kuddar, madrasser, gosedjur och mitt i smetten 7-8 tjejer i 11 års åldern, alla iklädda pyjamaser med nallar eller liknande på (ja, när jag var 11 så var man fortfarande barn! haha, vad gamal jag lät nu)... Lägg nu till att vi lyssnar på Green Day på hög volym och alla står och hoppar och skrålar och spelar luftgitar till det... Haha, underbart! Så roligt hade vi på våra pyjamaspartyn.

Så för att slå ett slag för mellanstadie pyjamaspartyn vill jag tillägna denna låten;
Enjoy


RSS 2.0